Kinross Gold Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kinross Gold Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kinross Gold, wat de huidige verwachtingen zijn van Kinross Golden hoe de toekomst eruit zal zien voor Kinross Gold. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kinross Gold Corp. delen.

Kinross Gold Corp. is gevestigd in Toronto in Canada. Kinross Gold telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. J. Paul Rollinson is de CEO van Kinross Gold Corp..

Kinross Gold Corp.

Aandelen Kinross Gold kopen

Koop Kinross Gold Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kinross Gold stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kinross Gold  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kinross Gold aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kinross Gold.

Kinross Gold koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $4,27 +2,40%
Handelsvolume 22.212.857
Openingskoers $4,17
Hoogste koers $4,28
Laagste koers $4,12
Koersbereik $0,16
Ticker KGC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Kinross Gold koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kinross Gold over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $4,27 +2,40% 22.212.857 $4,17 $4,28 $4,12
17 maart 2023 $4,13 +6,17% 40.594.728 $3,89 $4,15 $3,84
16 maart 2023 $3,83 0,00% 19.609.328 $3,83 $3,84 $3,70
15 maart 2023 $3,82 -1,55% 17.534.035 $3,88 $3,93 $3,74
14 maart 2023 $3,82 +0,53% 11.244.343 $3,80 $3,83 $3,73

Aandelen Kinross Gold Corp. koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kinross Gold? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kinross Gold koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kinross Gold te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kinross Gold van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kinross Gold over de laatste 5 handelsdagen

Kinross Gold aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kinross Gold koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kinross Gold nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kinross Gold

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kinross Gold koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kinross Gold in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kinross Gold. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kinross Gold.

Kinross Gold aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kinross Gold: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kinross Gold Corp.?

De CEO van Kinross Gold Corp. is J. Paul Rollinson.

Wat is de actuele Kinross Gold Corp. aandelen koers?

Het Kinross Gold Corp.-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $4,17, de hoogste koers was $4,28 en de laagste koers was $4,12. De slotkoers was $4,27 en is daarmee met 3,39% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kinross Gold Corp. kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kinross Gold Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kinross Gold Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kinross Gold Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kinross Gold Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kinross Gold Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kinross Gold Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kinross Gold Corp. stijgen in 2023?

Gaat Kinross Gold Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Kinross Gold Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kinross Gold Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Kinross Gold Corp. aandelen kopen?

Kinross Gold Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kinross Gold Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen