Kingsway Financial Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kingsway Financial Services Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kingsway Financial Services, wat de huidige verwachtingen zijn van Kingsway Financial Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Kingsway Financial Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kingsway Financial Services Inc. delen.

Kingsway Financial Services Inc. is gevestigd in in . Kingsway Financial Services telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Kingsway Financial Services Inc..

Kingsway Financial Services Inc.

Aandelen Kingsway Financial Services kopen

Koop Kingsway Financial Services Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kingsway Financial Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kingsway Financial Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kingsway Financial Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kingsway Financial Services.

Kingsway Financial Services koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $6,94 -3,34%
Handelsvolume 13.642
Openingskoers $7,18
Hoogste koers $7,18
Laagste koers $6,91
Koersbereik $0,27
Ticker KFS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Kingsway Financial Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kingsway Financial Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $6,94 -3,34% 13.642 $7,18 $7,18 $6,91
27 september 2022 $7,14 -4,67% 4.923 $7,49 $7,49 $7,14
26 september 2022 $7,29 +1,92% 38.910 $7,15 $7,60 $6,54
23 september 2022 $7,32 -4,69% 37.153 $7,68 $7,68 $6,69
22 september 2022 $7,60 -3,31% 22.733 $7,86 $7,86 $7,24

Aandelen Kingsway Financial Services Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kingsway Financial Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kingsway Financial Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kingsway Financial Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kingsway Financial Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kingsway Financial Services over de laatste 5 handelsdagen

Kingsway Financial Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kingsway Financial Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kingsway Financial Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kingsway Financial Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kingsway Financial Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kingsway Financial Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kingsway Financial Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kingsway Financial Services.

Kingsway Financial Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kingsway Financial Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kingsway Financial Services Inc.?

De CEO van Kingsway Financial Services Inc. is .

Wat is de actuele Kingsway Financial Services Inc. aandelen koers?

Het Kingsway Financial Services Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $7,18, de hoogste koers was $7,18 en de laagste koers was $6,91. De slotkoers was $6,94 en is daarmee met 2,80% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kingsway Financial Services Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kingsway Financial Services Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kingsway Financial Services Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kingsway Financial Services Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kingsway Financial Services Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kingsway Financial Services Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kingsway Financial Services Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kingsway Financial Services Inc. stijgen in 2022?

Gaat Kingsway Financial Services Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Kingsway Financial Services Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kingsway Financial Services Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Kingsway Financial Services Inc. aandelen kopen?

Kingsway Financial Services Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kingsway Financial Services Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen