Kenon Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Kenon Holdings Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Kenon Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Kenon Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Kenon Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Kenon Holdings Ltd delen.

Kenon Holdings Ltd is gevestigd in 1 Temasek Avenue in Singapore. Kenon Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Robert Rosen is de CEO van Kenon Holdings Ltd.

Kenon Holdings Ltd

Aandelen Kenon Holdings kopen

Koop Kenon Holdings Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Kenon Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Kenon Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Kenon Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Kenon Holdings.

Kenon Holdings koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $38,29 -0,03%
Handelsvolume 2.402
Openingskoers $38,30
Hoogste koers $38,30
Laagste koers $37,49
Koersbereik $0,81
Ticker KEN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Kenon Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Kenon Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $38,29 -0,03% 2.402 $38,30 $38,30 $37,49
23 november 2022 $38,03 +2,84% 22.126 $36,98 $38,03 $36,94
22 november 2022 $37,34 -0,47% 6.525 $37,51 $37,51 $37,10
21 november 2022 $37,18 -0,59% 9.884 $37,40 $37,47 $36,87
18 november 2022 $37,21 -1,12% 16.967 $37,63 $37,81 $36,80

Aandelen Kenon Holdings Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Kenon Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Kenon Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Kenon Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Kenon Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Kenon Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Kenon Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Kenon Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Kenon Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Kenon Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Kenon Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Kenon Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Kenon Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Kenon Holdings.

Kenon Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Kenon Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Kenon Holdings Ltd?

De CEO van Kenon Holdings Ltd is Robert Rosen.

Wat is de actuele Kenon Holdings Ltd aandelen koers?

Het Kenon Holdings Ltd-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $38,30, de hoogste koers was $38,30 en de laagste koers was $37,49. De slotkoers was $38,29 en is daarmee met 0,68% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Kenon Holdings Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Kenon Holdings Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Kenon Holdings Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Kenon Holdings Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Kenon Holdings Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Kenon Holdings Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Kenon Holdings Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Kenon Holdings Ltd stijgen in 2022?

Gaat Kenon Holdings Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Kenon Holdings Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Kenon Holdings Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Kenon Holdings Ltd aandelen kopen?

Kenon Holdings Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Kenon Holdings Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen