KAR Auction Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel KAR Auction Services Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van KAR Auction Services, wat de huidige verwachtingen zijn van KAR Auction Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor KAR Auction Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over KAR Auction Services Inc delen.

KAR Auction Services Inc is gevestigd in Carmel in US. KAR Auction Services telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. James Hallett is de CEO van KAR Auction Services Inc.

KAR Auction Services Inc

Aandelen KAR Auction Services kopen

Koop KAR Auction Services Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de KAR Auction Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel KAR Auction Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de KAR Auction Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van KAR Auction Services.

KAR Auction Services koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $13,50 +0,75%
Handelsvolume 467.170
Openingskoers $13,40
Hoogste koers $13,63
Laagste koers $13,19
Koersbereik $0,44
Ticker KAR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de KAR Auction Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen KAR Auction Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $13,50 +0,75% 467.170 $13,40 $13,63 $13,19
7 december 2022 $13,28 -3,28% 780.570 $13,73 $13,79 $13,21
6 december 2022 $13,72 -0,29% 648.048 $13,76 $13,85 $13,44
5 december 2022 $13,88 -1,49% 677.345 $14,09 $14,19 $13,86
2 december 2022 $14,27 +4,16% 668.818 $13,70 $14,27 $13,64

Aandelen KAR Auction Services Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van KAR Auction Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de KAR Auction Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van KAR Auction Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van KAR Auction Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel KAR Auction Services over de laatste 5 handelsdagen

KAR Auction Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de KAR Auction Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende KAR Auction Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van KAR Auction Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun KAR Auction Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van KAR Auction Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor KAR Auction Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van KAR Auction Services.

KAR Auction Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

KAR Auction Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van KAR Auction Services Inc?

De CEO van KAR Auction Services Inc is James Hallett.

Wat is de actuele KAR Auction Services Inc aandelen koers?

Het KAR Auction Services Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $13,40, de hoogste koers was $13,63 en de laagste koers was $13,19. De slotkoers was $13,50 en is daarmee met 1,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om KAR Auction Services Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om KAR Auction Services Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van KAR Auction Services Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. KAR Auction Services Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de KAR Auction Services Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor KAR Auction Services Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van KAR Auction Services Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van KAR Auction Services Inc stijgen in 2022?

Gaat KAR Auction Services Inc volgend jaar in de prijs omhoog? KAR Auction Services Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van KAR Auction Services Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog KAR Auction Services Inc aandelen kopen?

KAR Auction Services Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je KAR Auction Services Inc aandelen kopen:

Andere aandelen