Just Eat Takeaway.com Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Just Eat Takeaway.com N.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Just Eat Takeaway.com, wat de huidige verwachtingen zijn van Just Eat Takeaway.comen hoe de toekomst eruit zal zien voor Just Eat Takeaway.com. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Just Eat Takeaway.com N.V. delen.

Just Eat Takeaway.com N.V. is gevestigd in Amsterdam in Netherlands. Just Eat Takeaway.com telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Jitse Groen is de CEO van Just Eat Takeaway.com N.V..

Just Eat Takeaway.com N.V.

Aandelen Just Eat Takeaway.com kopen

Koop Just Eat Takeaway.com N.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Just Eat Takeaway.com stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Just Eat Takeaway.com  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Just Eat Takeaway.com aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Just Eat Takeaway.com.

Just Eat Takeaway.com koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers €17,67 -0,07%
Handelsvolume 1.406.217
Openingskoers €17,68
Hoogste koers €17,89
Laagste koers €17,16
Koersbereik €0,73
Ticker TKWY
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Just Eat Takeaway.com koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Just Eat Takeaway.com over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 €17,67 -0,07% 1.406.217 €17,68 €17,89 €17,16
16 maart 2023 €18,44 +0,46% 2.065.609 €18,36 €18,46 €17,67
15 maart 2023 €17,99 -4,20% 2.550.088 €18,78 €18,86 €17,59
13 maart 2023 €18,63 -5,56% 3.239.655 €19,73 €19,88 €18,02
10 maart 2023 €19,68 -0,62% 2.244.095 €19,81 €20,08 €19,32

Aandelen Just Eat Takeaway.com N.V. koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Just Eat Takeaway.com? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Just Eat Takeaway.com koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Just Eat Takeaway.com te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Just Eat Takeaway.com van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Just Eat Takeaway.com over de laatste 5 handelsdagen

Just Eat Takeaway.com aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Just Eat Takeaway.com koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Just Eat Takeaway.com nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Just Eat Takeaway.com

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Just Eat Takeaway.com koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Just Eat Takeaway.com in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Just Eat Takeaway.com. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Just Eat Takeaway.com.

Just Eat Takeaway.com aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Just Eat Takeaway.com: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Just Eat Takeaway.com N.V.?

De CEO van Just Eat Takeaway.com N.V. is Jitse Groen.

Wat is de actuele Just Eat Takeaway.com N.V. aandelen koers?

Het Just Eat Takeaway.com N.V.-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van €17,68, de hoogste koers was €17,89 en de laagste koers was €17,16. De slotkoers was €17,67 en is daarmee met 4,21% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Just Eat Takeaway.com N.V. kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Just Eat Takeaway.com N.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Just Eat Takeaway.com N.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Just Eat Takeaway.com N.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Just Eat Takeaway.com N.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Just Eat Takeaway.com N.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Just Eat Takeaway.com N.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Just Eat Takeaway.com N.V. stijgen in 2023?

Gaat Just Eat Takeaway.com N.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Just Eat Takeaway.com N.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Just Eat Takeaway.com N.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Just Eat Takeaway.com N.V. aandelen kopen?

Just Eat Takeaway.com N.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Just Eat Takeaway.com N.V. aandelen kopen:

Andere aandelen