Jumia Technologies Ag Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Jumia Technologies Ag bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Jumia Technologies Ag, wat de huidige verwachtingen zijn van Jumia Technologies Agen hoe de toekomst eruit zal zien voor Jumia Technologies Ag. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Jumia Technologies Ag delen.

Jumia Technologies Ag is gevestigd in Berlin in Germany. Jumia Technologies Ag telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. is de CEO van Jumia Technologies Ag.

Jumia Technologies Ag

Aandelen Jumia Technologies Ag kopen

Koop Jumia Technologies Ag aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Jumia Technologies Ag stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Jumia Technologies Ag  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Jumia Technologies Ag aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Jumia Technologies Ag.

Jumia Technologies Ag koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $4,75 +7,47%
Handelsvolume 1.630.412
Openingskoers $4,42
Hoogste koers $4,77
Laagste koers $4,39
Koersbereik $0,38
Ticker JMIA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Jumia Technologies Ag koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Jumia Technologies Ag over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $4,75 +7,47% 1.630.412 $4,42 $4,77 $4,39
1 december 2022 $4,60 +1,32% 2.103.018 $4,54 $4,63 $4,33
30 november 2022 $4,58 +11,71% 2.572.955 $4,10 $4,61 $4,10
29 november 2022 $4,06 +0,74% 1.569.030 $4,03 $4,12 $4,00
28 november 2022 $3,95 -3,66% 2.241.961 $4,10 $4,20 $3,92

Aandelen Jumia Technologies Ag koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Jumia Technologies Ag? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Jumia Technologies Ag koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Jumia Technologies Ag te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Jumia Technologies Ag van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Jumia Technologies Ag over de laatste 5 handelsdagen

Jumia Technologies Ag aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Jumia Technologies Ag koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Jumia Technologies Ag nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Jumia Technologies Ag

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Jumia Technologies Ag koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Jumia Technologies Ag in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Jumia Technologies Ag. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Jumia Technologies Ag.

Jumia Technologies Ag aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Jumia Technologies Ag: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Jumia Technologies Ag?

De CEO van Jumia Technologies Ag is .

Wat is de actuele Jumia Technologies Ag aandelen koers?

Het Jumia Technologies Ag-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $4,42, de hoogste koers was $4,77 en de laagste koers was $4,39. De slotkoers was $4,75 en is daarmee met 3,26% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Jumia Technologies Ag kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Jumia Technologies Ag te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Jumia Technologies Ag te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Jumia Technologies Ag wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Jumia Technologies Ag koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Jumia Technologies Ag ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Jumia Technologies Ag? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Jumia Technologies Ag stijgen in 2022?

Gaat Jumia Technologies Ag volgend jaar in de prijs omhoog? Jumia Technologies Ag is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Jumia Technologies Ag en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Jumia Technologies Ag aandelen kopen?

Jumia Technologies Ag aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Jumia Technologies Ag aandelen kopen:

Andere aandelen