Johnson Controls International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Johnson Controls International plc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Johnson Controls International, wat de huidige verwachtingen zijn van Johnson Controls Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Johnson Controls International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Johnson Controls International plc delen.

Johnson Controls International plc is gevestigd in Cork in Ireland. Johnson Controls International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. George Oliver is de CEO van Johnson Controls International plc.

Johnson Controls International plc

Aandelen Johnson Controls International kopen

Koop Johnson Controls International plc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Johnson Controls International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Johnson Controls International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Johnson Controls International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Johnson Controls International.

Johnson Controls International koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $51,28 +3,20%
Handelsvolume 3.751.056
Openingskoers $49,69
Hoogste koers $51,49
Laagste koers $49,47
Koersbereik $2,02
Ticker JCI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Johnson Controls International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Johnson Controls International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $51,28 +3,20% 3.751.056 $49,69 $51,49 $49,47
27 september 2022 $49,29 -2,05% 3.400.554 $50,32 $50,64 $48,82
26 september 2022 $49,68 -1,62% 2.816.499 $50,50 $50,87 $49,51
23 september 2022 $50,67 +0,38% 2.816.370 $50,48 $51,00 $49,82
22 september 2022 $51,24 -2,33% 3.388.350 $52,46 $52,60 $51,22

Aandelen Johnson Controls International plc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Johnson Controls International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Johnson Controls International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Johnson Controls International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Johnson Controls International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Johnson Controls International over de laatste 5 handelsdagen

Johnson Controls International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Johnson Controls International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Johnson Controls International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Johnson Controls International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Johnson Controls International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Johnson Controls International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Johnson Controls International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Johnson Controls International.

Johnson Controls International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Johnson Controls International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Johnson Controls International plc?

De CEO van Johnson Controls International plc is George Oliver.

Wat is de actuele Johnson Controls International plc aandelen koers?

Het Johnson Controls International plc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $49,69, de hoogste koers was $51,49 en de laagste koers was $49,47. De slotkoers was $51,28 en is daarmee met 4,04% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Johnson Controls International plc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Johnson Controls International plc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Johnson Controls International plc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Johnson Controls International plc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Johnson Controls International plc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Johnson Controls International plc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Johnson Controls International plc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Johnson Controls International plc stijgen in 2022?

Gaat Johnson Controls International plc volgend jaar in de prijs omhoog? Johnson Controls International plc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Johnson Controls International plc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Johnson Controls International plc aandelen kopen?

Johnson Controls International plc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Johnson Controls International plc aandelen kopen:

Andere aandelen