John Wiley & Sons Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel John Wiley & Sons Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van John Wiley & Sons, wat de huidige verwachtingen zijn van John Wiley & Sonsen hoe de toekomst eruit zal zien voor John Wiley & Sons. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over John Wiley & Sons Inc. delen.

John Wiley & Sons Inc. is gevestigd in Hoboken in US. John Wiley & Sons telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Brian Napack is de CEO van John Wiley & Sons Inc..

John Wiley & Sons Inc.

Aandelen John Wiley & Sons kopen

Koop John Wiley & Sons Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de John Wiley & Sons stock koers van de afgelopen periode. Aandeel John Wiley & Sons  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de John Wiley & Sons aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van John Wiley & Sons.

John Wiley & Sons koers

Datum 1 april 2022
Slotkoers $54,88 +2,43%
Handelsvolume 348.031
Openingskoers $53,58
Hoogste koers $55,15
Laagste koers $52,47
Koersbereik $2,68
Ticker JW.A
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de John Wiley & Sons koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen John Wiley & Sons over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 april 2022 $54,88 +2,43% 348.031 $53,58 $55,15 $52,47
31 maart 2022 $53,03 +0,13% 271.205 $52,96 $53,48 $52,55
30 maart 2022 $53,05 -2,39% 168.954 $54,35 $54,38 $52,96
29 maart 2022 $54,50 -0,09% 187.838 $54,55 $55,43 $53,80
28 maart 2022 $54,04 -0,83% 154.964 $54,49 $54,76 $53,68

Aandelen John Wiley & Sons Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van John Wiley & Sons? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de John Wiley & Sons koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van John Wiley & Sons te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van John Wiley & Sons van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel John Wiley & Sons over de laatste 5 handelsdagen

John Wiley & Sons aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de John Wiley & Sons koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende John Wiley & Sons nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van John Wiley & Sons

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun John Wiley & Sons koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van John Wiley & Sons in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor John Wiley & Sons. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van John Wiley & Sons.

John Wiley & Sons aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

John Wiley & Sons: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van John Wiley & Sons Inc.?

De CEO van John Wiley & Sons Inc. is Brian Napack.

Wat is de actuele John Wiley & Sons Inc. aandelen koers?

Het John Wiley & Sons Inc.-aandeel had op 01-04-2022 een openingskoers van $53,58, de hoogste koers was $55,15 en de laagste koers was $52,47. De slotkoers was $54,88 en is daarmee met 3,49% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om John Wiley & Sons Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om John Wiley & Sons Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van John Wiley & Sons Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. John Wiley & Sons Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de John Wiley & Sons Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor John Wiley & Sons Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van John Wiley & Sons Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van John Wiley & Sons Inc. stijgen in 2022?

Gaat John Wiley & Sons Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? John Wiley & Sons Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van John Wiley & Sons Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog John Wiley & Sons Inc. aandelen kopen?

John Wiley & Sons Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je John Wiley & Sons Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen