Jefferies Financial Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Jefferies Financial Group Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Jefferies Financial Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Jefferies Financial Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Jefferies Financial Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Jefferies Financial Group Inc delen.

Jefferies Financial Group Inc is gevestigd in New York in US. Jefferies Financial Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Richard Handler is de CEO van Jefferies Financial Group Inc.

Jefferies Financial Group Inc

Aandelen Jefferies Financial Group kopen

Koop Jefferies Financial Group Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Jefferies Financial Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Jefferies Financial Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Jefferies Financial Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Jefferies Financial Group.

Jefferies Financial Group koers

Datum 9 december 2022
Slotkoers $35,73 +0,03%
Handelsvolume 496.172
Openingskoers $35,72
Hoogste koers $36,07
Laagste koers $35,47
Koersbereik $0,60
Ticker JEF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Jefferies Financial Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Jefferies Financial Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
9 december 2022 $35,73 +0,03% 496.172 $35,72 $36,07 $35,47
8 december 2022 $35,81 +0,08% 516.548 $35,78 $36,15 $35,46
7 december 2022 $35,55 -0,56% 668.197 $35,75 $35,91 $35,40
6 december 2022 $35,91 -0,28% 1.061.696 $36,01 $36,28 $35,40
5 december 2022 $36,09 -3,43% 879.241 $37,37 $37,37 $35,76

Aandelen Jefferies Financial Group Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Jefferies Financial Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Jefferies Financial Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Jefferies Financial Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Jefferies Financial Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Jefferies Financial Group over de laatste 5 handelsdagen

Jefferies Financial Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Jefferies Financial Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Jefferies Financial Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Jefferies Financial Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Jefferies Financial Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Jefferies Financial Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Jefferies Financial Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Jefferies Financial Group.

Jefferies Financial Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Jefferies Financial Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Jefferies Financial Group Inc?

De CEO van Jefferies Financial Group Inc is Richard Handler.

Wat is de actuele Jefferies Financial Group Inc aandelen koers?

Het Jefferies Financial Group Inc-aandeel had op 09-12-2022 een openingskoers van $35,72, de hoogste koers was $36,07 en de laagste koers was $35,47. De slotkoers was $35,73 en is daarmee met 0,22% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Jefferies Financial Group Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Jefferies Financial Group Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Jefferies Financial Group Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Jefferies Financial Group Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Jefferies Financial Group Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Jefferies Financial Group Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Jefferies Financial Group Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Jefferies Financial Group Inc stijgen in 2022?

Gaat Jefferies Financial Group Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Jefferies Financial Group Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Jefferies Financial Group Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Jefferies Financial Group Inc aandelen kopen?

Jefferies Financial Group Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Jefferies Financial Group Inc aandelen kopen:

Andere aandelen