Janus Henderson Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Janus Henderson Group plc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Janus Henderson Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Janus Henderson Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Janus Henderson Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Janus Henderson Group plc delen.

Janus Henderson Group plc is gevestigd in 201 Bishopsgate in United Kingdom. Janus Henderson Group telt momenteel 2.335 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Richard Weil is de CEO van Janus Henderson Group plc.

Janus Henderson Group plc

Aandelen Janus Henderson Group kopen

Koop Janus Henderson Group plc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Janus Henderson Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Janus Henderson Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Janus Henderson Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Janus Henderson Group.

Janus Henderson Group koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $25,84 +2,01%
Handelsvolume 923.619
Openingskoers $25,33
Hoogste koers $25,95
Laagste koers $25,03
Koersbereik $0,92
Ticker JHG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Janus Henderson Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Janus Henderson Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $25,84 +2,01% 923.619 $25,33 $25,95 $25,03
1 december 2022 $25,66 +1,38% 760.398 $25,31 $25,84 $25,06
30 november 2022 $25,29 +1,85% 1.402.866 $24,83 $25,31 $24,11
29 november 2022 $24,78 +0,98% 588.877 $24,54 $25,05 $24,48
28 november 2022 $24,44 -2,24% 908.523 $25,00 $25,27 $24,31

Aandelen Janus Henderson Group plc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Janus Henderson Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Janus Henderson Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Janus Henderson Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Janus Henderson Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Janus Henderson Group over de laatste 5 handelsdagen

Janus Henderson Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Janus Henderson Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Janus Henderson Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Janus Henderson Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Janus Henderson Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Janus Henderson Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Janus Henderson Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Janus Henderson Group.

Janus Henderson Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Janus Henderson Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Janus Henderson Group plc?

De CEO van Janus Henderson Group plc is Richard Weil.

Wat is de actuele Janus Henderson Group plc aandelen koers?

Het Janus Henderson Group plc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $25,33, de hoogste koers was $25,95 en de laagste koers was $25,03. De slotkoers was $25,84 en is daarmee met 0,70% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Janus Henderson Group plc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Janus Henderson Group plc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Janus Henderson Group plc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Janus Henderson Group plc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Janus Henderson Group plc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Janus Henderson Group plc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Janus Henderson Group plc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Janus Henderson Group plc stijgen in 2022?

Gaat Janus Henderson Group plc volgend jaar in de prijs omhoog? Janus Henderson Group plc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Janus Henderson Group plc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Janus Henderson Group plc aandelen kopen?

Janus Henderson Group plc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Janus Henderson Group plc aandelen kopen:

Andere aandelen