James Hardie Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel James Hardie Industries plc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van James Hardie Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van James Hardie Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor James Hardie Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over James Hardie Industries plc delen.

James Hardie Industries plc is gevestigd in Harcourt Centre Harcourt Street in Ireland. James Hardie Industries telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Jack Truong is de CEO van James Hardie Industries plc.

James Hardie Industries plc

Aandelen James Hardie Industries kopen

Koop James Hardie Industries plc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de James Hardie Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel James Hardie Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de James Hardie Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van James Hardie Industries.

James Hardie Industries koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $20,99 +0,62%
Handelsvolume 110.115
Openingskoers $20,86
Hoogste koers $21,13
Laagste koers $20,82
Koersbereik $0,31
Ticker JHX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de James Hardie Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen James Hardie Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $20,99 +0,62% 110.115 $20,86 $21,13 $20,82
1 december 2022 $20,74 +0,68% 128.993 $20,60 $20,92 $20,45
30 november 2022 $19,85 +1,74% 111.872 $19,51 $19,92 $18,37
29 november 2022 $19,42 -0,15% 154.656 $19,45 $19,66 $19,18
28 november 2022 $19,34 -2,52% 146.658 $19,84 $19,92 $19,19

Aandelen James Hardie Industries plc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van James Hardie Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de James Hardie Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van James Hardie Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van James Hardie Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel James Hardie Industries over de laatste 5 handelsdagen

James Hardie Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de James Hardie Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende James Hardie Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van James Hardie Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun James Hardie Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van James Hardie Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor James Hardie Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van James Hardie Industries.

James Hardie Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

James Hardie Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van James Hardie Industries plc?

De CEO van James Hardie Industries plc is Jack Truong.

Wat is de actuele James Hardie Industries plc aandelen koers?

Het James Hardie Industries plc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $20,86, de hoogste koers was $21,13 en de laagste koers was $20,82. De slotkoers was $20,99 en is daarmee met 1,21% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om James Hardie Industries plc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om James Hardie Industries plc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van James Hardie Industries plc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. James Hardie Industries plc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de James Hardie Industries plc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor James Hardie Industries plc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van James Hardie Industries plc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van James Hardie Industries plc stijgen in 2022?

Gaat James Hardie Industries plc volgend jaar in de prijs omhoog? James Hardie Industries plc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van James Hardie Industries plc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog James Hardie Industries plc aandelen kopen?

James Hardie Industries plc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je James Hardie Industries plc aandelen kopen:

Andere aandelen