Jacobs Engineering Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Jacobs Engineering Group, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Jacobs Engineering Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Jacobs Engineering Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Jacobs Engineering Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Jacobs Engineering Group, Inc. delen.

Jacobs Engineering Group, Inc. is gevestigd in Dallas in US. Jacobs Engineering Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Steven Demetriou is de CEO van Jacobs Engineering Group, Inc..

Jacobs Engineering Group, Inc.

Aandelen Jacobs Engineering Group kopen

Koop Jacobs Engineering Group, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Jacobs Engineering Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Jacobs Engineering Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Jacobs Engineering Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Jacobs Engineering Group.

Jacobs Engineering Group koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $122,05 -1,05%
Handelsvolume 367.569
Openingskoers $123,35
Hoogste koers $124,14
Laagste koers $121,46
Koersbereik $2,68
Ticker J
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Jacobs Engineering Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Jacobs Engineering Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $122,05 -1,05% 367.569 $123,35 $124,14 $121,46
7 december 2022 $122,72 +0,96% 343.459 $121,55 $123,86 $121,05
6 december 2022 $121,89 +0,21% 358.449 $121,64 $122,35 $120,73
5 december 2022 $121,88 -1,54% 491.682 $123,79 $124,11 $120,80
2 december 2022 $125,09 +1,30% 736.943 $123,48 $126,07 $123,20

Aandelen Jacobs Engineering Group, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Jacobs Engineering Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Jacobs Engineering Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Jacobs Engineering Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Jacobs Engineering Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Jacobs Engineering Group over de laatste 5 handelsdagen

Jacobs Engineering Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Jacobs Engineering Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Jacobs Engineering Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Jacobs Engineering Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Jacobs Engineering Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Jacobs Engineering Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Jacobs Engineering Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Jacobs Engineering Group.

Jacobs Engineering Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Jacobs Engineering Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Jacobs Engineering Group, Inc.?

De CEO van Jacobs Engineering Group, Inc. is Steven Demetriou.

Wat is de actuele Jacobs Engineering Group, Inc. aandelen koers?

Het Jacobs Engineering Group, Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $123,35, de hoogste koers was $124,14 en de laagste koers was $121,46. De slotkoers was $122,05 en is daarmee met 0,55% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Jacobs Engineering Group, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Jacobs Engineering Group, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Jacobs Engineering Group, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Jacobs Engineering Group, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Jacobs Engineering Group, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Jacobs Engineering Group, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Jacobs Engineering Group, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Jacobs Engineering Group, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Jacobs Engineering Group, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Jacobs Engineering Group, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Jacobs Engineering Group, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Jacobs Engineering Group, Inc. aandelen kopen?

Jacobs Engineering Group, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Jacobs Engineering Group, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen