Itau Unibanco Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Itau Unibanco Holding S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Itau Unibanco Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Itau Unibanco Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Itau Unibanco Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Itau Unibanco Holding S.A. delen.

Itau Unibanco Holding S.A. is gevestigd in Sao Paulo in Brazil. Itau Unibanco Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Candido Botelho Bracher is de CEO van Itau Unibanco Holding S.A..

Itau Unibanco Holding S.A.

Aandelen Itau Unibanco Holding kopen

Koop Itau Unibanco Holding S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Itau Unibanco Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Itau Unibanco Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Itau Unibanco Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Itau Unibanco Holding.

Itau Unibanco Holding koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $5,37 -1,10%
Handelsvolume 56.457.445
Openingskoers $5,43
Hoogste koers $5,45
Laagste koers $5,30
Koersbereik $0,15
Ticker ITUB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Itau Unibanco Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Itau Unibanco Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $5,37 -1,10% 56.457.445 $5,43 $5,45 $5,30
22 september 2022 $5,60 +2,00% 46.344.766 $5,49 $5,64 $5,42
21 september 2022 $5,40 -1,28% 49.168.781 $5,47 $5,55 $5,40
20 september 2022 $5,48 +2,62% 49.639.485 $5,34 $5,54 $5,32
16 september 2022 $5,05 +1,00% 36.960.227 $5,00 $5,07 $4,97

Aandelen Itau Unibanco Holding S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Itau Unibanco Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Itau Unibanco Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Itau Unibanco Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Itau Unibanco Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Itau Unibanco Holding over de laatste 5 handelsdagen

Itau Unibanco Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Itau Unibanco Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Itau Unibanco Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Itau Unibanco Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Itau Unibanco Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Itau Unibanco Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Itau Unibanco Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Itau Unibanco Holding.

Itau Unibanco Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Itau Unibanco Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Itau Unibanco Holding S.A.?

De CEO van Itau Unibanco Holding S.A. is Candido Botelho Bracher.

Wat is de actuele Itau Unibanco Holding S.A. aandelen koers?

Het Itau Unibanco Holding S.A.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $5,43, de hoogste koers was $5,45 en de laagste koers was $5,30. De slotkoers was $5,37 en is daarmee met 4,11% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Itau Unibanco Holding S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Itau Unibanco Holding S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Itau Unibanco Holding S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Itau Unibanco Holding S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Itau Unibanco Holding S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Itau Unibanco Holding S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Itau Unibanco Holding S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Itau Unibanco Holding S.A. stijgen in 2022?

Gaat Itau Unibanco Holding S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Itau Unibanco Holding S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Itau Unibanco Holding S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Itau Unibanco Holding S.A. aandelen kopen?

Itau Unibanco Holding S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Itau Unibanco Holding S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen