ION Geophysical Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ION Geophysical Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ION Geophysical, wat de huidige verwachtingen zijn van ION Geophysicalen hoe de toekomst eruit zal zien voor ION Geophysical. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ION Geophysical Corp delen.

ION Geophysical Corp is gevestigd in Houston in US. ION Geophysical telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. R. Brian Hanson is de CEO van ION Geophysical Corp.

ION Geophysical Corp

Aandelen ION Geophysical kopen

Koop ION Geophysical Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ION Geophysical stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ION Geophysical  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ION Geophysical aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ION Geophysical.

ION Geophysical koers

Datum 18 mei 2022
Slotkoers $0,35 -3,95%
Handelsvolume 904.581
Openingskoers $0,36
Hoogste koers $0,37
Laagste koers $0,33
Koersbereik $0,04
Ticker IO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de ION Geophysical koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ION Geophysical over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
18 mei 2022 $0,35 -3,95% 904.581 $0,36 $0,37 $0,33
17 mei 2022 $0,37 -1,41% 932.571 $0,38 $0,38 $0,36
16 mei 2022 $0,37 +13,61% 1.927.007 $0,33 $0,40 $0,33
13 mei 2022 $0,33 -1,37% 1.966.795 $0,34 $0,35 $0,33
12 mei 2022 $0,33 -6,64% 3.176.969 $0,36 $0,39 $0,30

Aandelen ION Geophysical Corp koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van ION Geophysical? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ION Geophysical koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ION Geophysical te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ION Geophysical van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ION Geophysical over de laatste 5 handelsdagen

ION Geophysical aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ION Geophysical koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ION Geophysical nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ION Geophysical

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ION Geophysical koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ION Geophysical in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ION Geophysical. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ION Geophysical.

ION Geophysical aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ION Geophysical: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ION Geophysical Corp?

De CEO van ION Geophysical Corp is R. Brian Hanson.

Wat is de actuele ION Geophysical Corp aandelen koers?

Het ION Geophysical Corp-aandeel had op 18-05-2022 een openingskoers van $0,36, de hoogste koers was $0,37 en de laagste koers was $0,33. De slotkoers was $0,35 en is daarmee met 6,68% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ION Geophysical Corp kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ION Geophysical Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ION Geophysical Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ION Geophysical Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ION Geophysical Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ION Geophysical Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ION Geophysical Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ION Geophysical Corp stijgen in 2023?

Gaat ION Geophysical Corp volgend jaar in de prijs omhoog? ION Geophysical Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ION Geophysical Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog ION Geophysical Corp aandelen kopen?

ION Geophysical Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ION Geophysical Corp aandelen kopen:

Andere aandelen