Intrepid Potash Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Intrepid Potash Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Intrepid Potash, wat de huidige verwachtingen zijn van Intrepid Potashen hoe de toekomst eruit zal zien voor Intrepid Potash. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Intrepid Potash Inc delen.

Intrepid Potash Inc is gevestigd in Denver in US. Intrepid Potash telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Robert Jornayvaz is de CEO van Intrepid Potash Inc.

Intrepid Potash Inc

Aandelen Intrepid Potash kopen

Koop Intrepid Potash Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Intrepid Potash stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Intrepid Potash  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Intrepid Potash aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Intrepid Potash.

Intrepid Potash koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $34,34 -2,25%
Handelsvolume 136.435
Openingskoers $35,13
Hoogste koers $35,58
Laagste koers $34,28
Koersbereik $1,30
Ticker IPI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Intrepid Potash koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Intrepid Potash over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $34,34 -2,25% 136.435 $35,13 $35,58 $34,28
7 december 2022 $34,45 -0,20% 162.651 $34,52 $35,08 $34,00
6 december 2022 $34,61 +1,17% 191.650 $34,21 $35,05 $34,08
5 december 2022 $34,43 -5,10% 330.435 $36,28 $36,46 $34,03
2 december 2022 $36,32 +2,69% 142.100 $35,37 $36,78 $35,37

Aandelen Intrepid Potash Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Intrepid Potash? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Intrepid Potash koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Intrepid Potash te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Intrepid Potash van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Intrepid Potash over de laatste 5 handelsdagen

Intrepid Potash aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Intrepid Potash koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Intrepid Potash nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Intrepid Potash

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Intrepid Potash koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Intrepid Potash in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Intrepid Potash. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Intrepid Potash.

Intrepid Potash aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Intrepid Potash: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Intrepid Potash Inc?

De CEO van Intrepid Potash Inc is Robert Jornayvaz.

Wat is de actuele Intrepid Potash Inc aandelen koers?

Het Intrepid Potash Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $35,13, de hoogste koers was $35,58 en de laagste koers was $34,28. De slotkoers was $34,34 en is daarmee met 0,32% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Intrepid Potash Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Intrepid Potash Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Intrepid Potash Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Intrepid Potash Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Intrepid Potash Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Intrepid Potash Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Intrepid Potash Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Intrepid Potash Inc stijgen in 2022?

Gaat Intrepid Potash Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Intrepid Potash Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Intrepid Potash Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Intrepid Potash Inc aandelen kopen?

Intrepid Potash Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Intrepid Potash Inc aandelen kopen:

Andere aandelen