Intertrust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Intertrust N.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Intertrust, wat de huidige verwachtingen zijn van Intertrusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Intertrust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Intertrust N.V. delen.

Intertrust N.V. is gevestigd in Amsterdam in Netherlands. Intertrust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Stephanie Miller is de CEO van Intertrust N.V..

Intertrust N.V.

Aandelen Intertrust kopen

Koop Intertrust N.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Intertrust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Intertrust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Intertrust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Intertrust.

Intertrust koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers €19,98 +0,40%
Handelsvolume 729
Openingskoers €19,90
Hoogste koers €19,98
Laagste koers €19,90
Koersbereik €0,08
Ticker INTER
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Intertrust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Intertrust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 €19,98 +0,40% 729 €19,90 €19,98 €19,90
30 november 2022 €19,86 -0,10% 9.263 €19,88 €19,88 €19,86
29 november 2022 €19,88 -0,50% 3.186 €19,98 €20,00 €19,88
28 november 2022 €19,98 +0,10% 2.820 €19,96 €19,98 €19,96
25 november 2022 €19,98 +0,91% 2.812 €19,80 €19,98 €19,72

Aandelen Intertrust N.V. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Intertrust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Intertrust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Intertrust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Intertrust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Intertrust over de laatste 5 handelsdagen

Intertrust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Intertrust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Intertrust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Intertrust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Intertrust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Intertrust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Intertrust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Intertrust.

Intertrust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Intertrust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Intertrust N.V.?

De CEO van Intertrust N.V. is Stephanie Miller.

Wat is de actuele Intertrust N.V. aandelen koers?

Het Intertrust N.V.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van €19,90, de hoogste koers was €19,98 en de laagste koers was €19,90. De slotkoers was €19,98 en is daarmee met 0,60% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Intertrust N.V. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Intertrust N.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Intertrust N.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Intertrust N.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Intertrust N.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Intertrust N.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Intertrust N.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Intertrust N.V. stijgen in 2022?

Gaat Intertrust N.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Intertrust N.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Intertrust N.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Intertrust N.V. aandelen kopen?

Intertrust N.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Intertrust N.V. aandelen kopen:

Andere aandelen