Interpublic Group Of Cos. Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Interpublic Group Of Cos., Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Interpublic Group Of Cos., wat de huidige verwachtingen zijn van Interpublic Group Of Cos.en hoe de toekomst eruit zal zien voor Interpublic Group Of Cos.. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Interpublic Group Of Cos., Inc. delen.

Interpublic Group Of Cos., Inc. is gevestigd in New York in US. Interpublic Group Of Cos. telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Michael Roth is de CEO van Interpublic Group Of Cos., Inc..

Interpublic Group Of Cos., Inc.

Aandelen Interpublic Group Of Cos. kopen

Koop Interpublic Group Of Cos., Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Interpublic Group Of Cos. stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Interpublic Group Of Cos.  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Interpublic Group Of Cos. aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Interpublic Group Of Cos..

Interpublic Group Of Cos. koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $32,15 -0,34%
Handelsvolume 2.934.915
Openingskoers $32,26
Hoogste koers $32,41
Laagste koers $32,02
Koersbereik $0,39
Ticker IPG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Interpublic Group Of Cos. koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Interpublic Group Of Cos. over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $32,15 -0,34% 2.934.915 $32,26 $32,41 $32,02
7 december 2022 $32,10 -1,53% 4.028.372 $32,60 $32,61 $32,04
6 december 2022 $32,68 -1,15% 3.203.571 $33,06 $33,26 $32,33
5 december 2022 $33,03 -0,54% 2.326.139 $33,21 $33,36 $32,93
2 december 2022 $33,69 -0,91% 2.276.161 $34,00 $34,21 $33,51

Aandelen Interpublic Group Of Cos., Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Interpublic Group Of Cos.? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Interpublic Group Of Cos. koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Interpublic Group Of Cos. te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Interpublic Group Of Cos. van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Interpublic Group Of Cos. over de laatste 5 handelsdagen

Interpublic Group Of Cos. aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Interpublic Group Of Cos. koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Interpublic Group Of Cos. nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Interpublic Group Of Cos.

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Interpublic Group Of Cos. koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Interpublic Group Of Cos. in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Interpublic Group Of Cos.. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Interpublic Group Of Cos..

Interpublic Group Of Cos. aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Interpublic Group Of Cos.: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Interpublic Group Of Cos., Inc.?

De CEO van Interpublic Group Of Cos., Inc. is Michael Roth.

Wat is de actuele Interpublic Group Of Cos., Inc. aandelen koers?

Het Interpublic Group Of Cos., Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $32,26, de hoogste koers was $32,41 en de laagste koers was $32,02. De slotkoers was $32,15 en is daarmee met 0,16% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Interpublic Group Of Cos., Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Interpublic Group Of Cos., Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Interpublic Group Of Cos., Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Interpublic Group Of Cos., Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Interpublic Group Of Cos., Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Interpublic Group Of Cos., Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Interpublic Group Of Cos., Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Interpublic Group Of Cos., Inc. stijgen in 2022?

Gaat Interpublic Group Of Cos., Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Interpublic Group Of Cos., Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Interpublic Group Of Cos., Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Interpublic Group Of Cos., Inc. aandelen kopen?

Interpublic Group Of Cos., Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Interpublic Group Of Cos., Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen