International Game Technology Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel International Game Technology PLC bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van International Game Technology, wat de huidige verwachtingen zijn van International Game Technologyen hoe de toekomst eruit zal zien voor International Game Technology. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over International Game Technology PLC delen.

International Game Technology PLC is gevestigd in 66 Seymour Street in United Kingdom. International Game Technology telt momenteel werknemers en is actief in de sector Arts, Entertainment, and Recreation. Marco Sala is de CEO van International Game Technology PLC.

International Game Technology PLC

Aandelen International Game Technology kopen

Koop International Game Technology PLC aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de International Game Technology stock koers van de afgelopen periode. Aandeel International Game Technology  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de International Game Technology aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van International Game Technology.

International Game Technology koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $15,55 -1,64%
Handelsvolume 1.168.906
Openingskoers $15,81
Hoogste koers $15,82
Laagste koers $15,21
Koersbereik $0,61
Ticker IGT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de International Game Technology koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen International Game Technology over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $15,55 -1,64% 1.168.906 $15,81 $15,82 $15,21
28 september 2022 $16,29 +3,76% 1.235.024 $15,70 $16,45 $15,56
27 september 2022 $15,67 -0,19% 1.228.861 $15,70 $16,40 $15,46
26 september 2022 $15,33 -1,22% 1.178.338 $15,52 $16,32 $15,32
23 september 2022 $15,43 -0,90% 1.567.255 $15,57 $15,72 $15,01

Aandelen International Game Technology PLC koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van International Game Technology? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de International Game Technology koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van International Game Technology te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van International Game Technology van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel International Game Technology over de laatste 5 handelsdagen

International Game Technology aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de International Game Technology koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende International Game Technology nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van International Game Technology

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun International Game Technology koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van International Game Technology in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor International Game Technology. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van International Game Technology.

International Game Technology aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

International Game Technology: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van International Game Technology PLC?

De CEO van International Game Technology PLC is Marco Sala.

Wat is de actuele International Game Technology PLC aandelen koers?

Het International Game Technology PLC-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $15,81, de hoogste koers was $15,82 en de laagste koers was $15,21. De slotkoers was $15,55 en is daarmee met 4,54% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om International Game Technology PLC kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om International Game Technology PLC te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van International Game Technology PLC te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. International Game Technology PLC wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de International Game Technology PLC koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor International Game Technology PLC ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van International Game Technology PLC? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van International Game Technology PLC stijgen in 2022?

Gaat International Game Technology PLC volgend jaar in de prijs omhoog? International Game Technology PLC is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van International Game Technology PLC en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog International Game Technology PLC aandelen kopen?

International Game Technology PLC aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je International Game Technology PLC aandelen kopen:

Andere aandelen