International Business Machines Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel International Business Machines Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van International Business Machines, wat de huidige verwachtingen zijn van International Business Machinesen hoe de toekomst eruit zal zien voor International Business Machines. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over International Business Machines Corp. delen.

International Business Machines Corp. is gevestigd in Armonk in US. International Business Machines telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Virginia Rometty is de CEO van International Business Machines Corp..

International Business Machines Corp.

Aandelen International Business Machines kopen

Koop International Business Machines Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de International Business Machines stock koers van de afgelopen periode. Aandeel International Business Machines  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de International Business Machines aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van International Business Machines.

International Business Machines koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $147,41 -0,36%
Handelsvolume 2.784.767
Openingskoers $147,94
Hoogste koers $148,93
Laagste koers $146,80
Koersbereik $2,13
Ticker IBM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de International Business Machines koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen International Business Machines over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $147,41 -0,36% 2.784.767 $147,94 $148,93 $146,80
2 december 2022 $148,67 +0,36% 2.899.995 $148,13 $149,16 $147,73
1 december 2022 $149,16 -0,55% 4.495.924 $149,98 $150,01 $147,34
30 november 2022 $148,90 +1,85% 6.377.582 $146,19 $149,64 $145,67
29 november 2022 $146,49 +0,40% 2.754.744 $145,91 $147,17 $145,70

Aandelen International Business Machines Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van International Business Machines? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de International Business Machines koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van International Business Machines te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van International Business Machines van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel International Business Machines over de laatste 5 handelsdagen

International Business Machines aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de International Business Machines koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende International Business Machines nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van International Business Machines

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun International Business Machines koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van International Business Machines in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor International Business Machines. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van International Business Machines.

International Business Machines aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

International Business Machines: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van International Business Machines Corp.?

De CEO van International Business Machines Corp. is Virginia Rometty.

Wat is de actuele International Business Machines Corp. aandelen koers?

Het International Business Machines Corp.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $147,94, de hoogste koers was $148,93 en de laagste koers was $146,80. De slotkoers was $147,41 en is daarmee met 0,85% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om International Business Machines Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om International Business Machines Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van International Business Machines Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. International Business Machines Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de International Business Machines Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor International Business Machines Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van International Business Machines Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van International Business Machines Corp. stijgen in 2022?

Gaat International Business Machines Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? International Business Machines Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van International Business Machines Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog International Business Machines Corp. aandelen kopen?

International Business Machines Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je International Business Machines Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen