Intercontinental Exchange Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Intercontinental Exchange Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Intercontinental Exchange, wat de huidige verwachtingen zijn van Intercontinental Exchangeen hoe de toekomst eruit zal zien voor Intercontinental Exchange. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Intercontinental Exchange Inc delen.

Intercontinental Exchange Inc is gevestigd in Atlanta in US. Intercontinental Exchange telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Jeffrey Sprecher is de CEO van Intercontinental Exchange Inc.

Intercontinental Exchange Inc

Aandelen Intercontinental Exchange kopen

Koop Intercontinental Exchange Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Intercontinental Exchange stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Intercontinental Exchange  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Intercontinental Exchange aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Intercontinental Exchange.

Intercontinental Exchange koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $93,05 +1,41%
Handelsvolume 3.862.221
Openingskoers $91,76
Hoogste koers $93,28
Laagste koers $90,94
Koersbereik $2,34
Ticker ICE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Intercontinental Exchange koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Intercontinental Exchange over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $93,05 +1,41% 3.862.221 $91,76 $93,28 $90,94
27 september 2022 $91,50 -0,75% 3.650.802 $92,19 $92,39 $90,50
26 september 2022 $91,59 -1,37% 4.205.014 $92,86 $93,05 $91,55
23 september 2022 $93,24 -0,24% 2.980.216 $93,46 $93,95 $91,96
22 september 2022 $94,06 +0,64% 2.653.615 $93,46 $94,55 $92,97

Aandelen Intercontinental Exchange Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Intercontinental Exchange? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Intercontinental Exchange koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Intercontinental Exchange te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Intercontinental Exchange van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Intercontinental Exchange over de laatste 5 handelsdagen

Intercontinental Exchange aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Intercontinental Exchange koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Intercontinental Exchange nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Intercontinental Exchange

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Intercontinental Exchange koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Intercontinental Exchange in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Intercontinental Exchange. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Intercontinental Exchange.

Intercontinental Exchange aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Intercontinental Exchange: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Intercontinental Exchange Inc?

De CEO van Intercontinental Exchange Inc is Jeffrey Sprecher.

Wat is de actuele Intercontinental Exchange Inc aandelen koers?

Het Intercontinental Exchange Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $91,76, de hoogste koers was $93,28 en de laagste koers was $90,94. De slotkoers was $93,05 en is daarmee met 1,69% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Intercontinental Exchange Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Intercontinental Exchange Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Intercontinental Exchange Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Intercontinental Exchange Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Intercontinental Exchange Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Intercontinental Exchange Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Intercontinental Exchange Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Intercontinental Exchange Inc stijgen in 2022?

Gaat Intercontinental Exchange Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Intercontinental Exchange Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Intercontinental Exchange Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Intercontinental Exchange Inc aandelen kopen?

Intercontinental Exchange Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Intercontinental Exchange Inc aandelen kopen:

Andere aandelen