Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V., wat de huidige verwachtingen zijn van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.en hoe de toekomst eruit zal zien voor Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. delen.

Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. is gevestigd in in . Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V..

Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.

Aandelen Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. kopen

Koop Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V..

Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $50,52 -0,02%
Handelsvolume 11.070
Openingskoers $50,53
Hoogste koers $50,96
Laagste koers $50,51
Koersbereik $0,45
Ticker IBA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $50,52 -0,02% 11.070 $50,53 $50,96 $50,51
1 december 2022 $51,03 +0,02% 7.834 $51,02 $51,41 $50,87
30 november 2022 $51,11 -2,42% 4.609 $52,38 $52,38 $50,97
29 november 2022 $52,25 -1,42% 2.480 $53,00 $53,00 $52,19
28 november 2022 $52,71 +1,75% 4.679 $51,80 $52,88 $51,74

Aandelen Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. over de laatste 5 handelsdagen

Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V..

Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.?

De CEO van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. is .

Wat is de actuele Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandelen koers?

Het Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $50,53, de hoogste koers was $50,96 en de laagste koers was $50,51. De slotkoers was $50,52 en is daarmee met 1,00% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. stijgen in 2022?

Gaat Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandelen kopen?

Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Industrias Bachoco, S.A.B. DE C.V. aandelen kopen:

Andere aandelen