Independence Contract Drilling Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Independence Contract Drilling Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Independence Contract Drilling, wat de huidige verwachtingen zijn van Independence Contract Drillingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Independence Contract Drilling. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Independence Contract Drilling Inc delen.

Independence Contract Drilling Inc is gevestigd in in . Independence Contract Drilling telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Independence Contract Drilling Inc.

Independence Contract Drilling Inc

Aandelen Independence Contract Drilling kopen

Koop Independence Contract Drilling Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Independence Contract Drilling stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Independence Contract Drilling  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Independence Contract Drilling aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Independence Contract Drilling.

Independence Contract Drilling koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $3,08 +1,49%
Handelsvolume 45.067
Openingskoers $3,03
Hoogste koers $3,15
Laagste koers $2,99
Koersbereik $0,16
Ticker ICD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Independence Contract Drilling koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Independence Contract Drilling over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $3,08 +1,49% 45.067 $3,03 $3,15 $2,99
28 september 2022 $3,09 +5,82% 78.348 $2,92 $3,12 $2,92
27 september 2022 $2,92 +4,66% 77.930 $2,79 $2,95 $2,79
26 september 2022 $2,83 -3,74% 118.877 $2,94 $2,97 $2,78
23 september 2022 $2,96 +0,68% 288.524 $2,94 $2,96 $2,77

Aandelen Independence Contract Drilling Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Independence Contract Drilling? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Independence Contract Drilling koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Independence Contract Drilling te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Independence Contract Drilling van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Independence Contract Drilling over de laatste 5 handelsdagen

Independence Contract Drilling aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Independence Contract Drilling koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Independence Contract Drilling nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Independence Contract Drilling

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Independence Contract Drilling koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Independence Contract Drilling in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Independence Contract Drilling. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Independence Contract Drilling.

Independence Contract Drilling aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Independence Contract Drilling: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Independence Contract Drilling Inc?

De CEO van Independence Contract Drilling Inc is .

Wat is de actuele Independence Contract Drilling Inc aandelen koers?

Het Independence Contract Drilling Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $3,03, de hoogste koers was $3,15 en de laagste koers was $2,99. De slotkoers was $3,08 en is daarmee met 0,32% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Independence Contract Drilling Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Independence Contract Drilling Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Independence Contract Drilling Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Independence Contract Drilling Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Independence Contract Drilling Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Independence Contract Drilling Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Independence Contract Drilling Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Independence Contract Drilling Inc stijgen in 2022?

Gaat Independence Contract Drilling Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Independence Contract Drilling Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Independence Contract Drilling Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Independence Contract Drilling Inc aandelen kopen?

Independence Contract Drilling Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Independence Contract Drilling Inc aandelen kopen:

Andere aandelen