iHuman Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel iHuman Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van iHuman, wat de huidige verwachtingen zijn van iHumanen hoe de toekomst eruit zal zien voor iHuman. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over iHuman Inc delen.

iHuman Inc is gevestigd in in . iHuman telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van iHuman Inc.

iHuman Inc

Aandelen iHuman kopen

Koop iHuman Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de iHuman stock koers van de afgelopen periode. Aandeel iHuman  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de iHuman aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van iHuman.

iHuman koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $1,77 -9,23%
Handelsvolume 26.379
Openingskoers $1,95
Hoogste koers $2,00
Laagste koers $1,70
Koersbereik $0,30
Ticker IH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de iHuman koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen iHuman over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $1,77 -9,23% 26.379 $1,95 $2,00 $1,70
7 december 2022 $1,90 -6,40% 2.765 $2,03 $2,03 $1,82
6 december 2022 $1,94 -3,00% 9.964 $2,00 $2,03 $1,80
5 december 2022 $2,00 -13,04% 52.040 $2,30 $2,45 $1,95
2 december 2022 $2,12 +3,92% 29.092 $2,04 $2,25 $1,93

Aandelen iHuman Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van iHuman? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de iHuman koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van iHuman te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van iHuman van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel iHuman over de laatste 5 handelsdagen

iHuman aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de iHuman koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende iHuman nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van iHuman

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun iHuman koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van iHuman in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor iHuman. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van iHuman.

iHuman aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

iHuman: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van iHuman Inc?

De CEO van iHuman Inc is .

Wat is de actuele iHuman Inc aandelen koers?

Het iHuman Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $1,95, de hoogste koers was $2,00 en de laagste koers was $1,70. De slotkoers was $1,77 en is daarmee met 6,84% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om iHuman Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om iHuman Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van iHuman Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. iHuman Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de iHuman Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor iHuman Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van iHuman Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van iHuman Inc stijgen in 2022?

Gaat iHuman Inc volgend jaar in de prijs omhoog? iHuman Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van iHuman Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog iHuman Inc aandelen kopen?

iHuman Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je iHuman Inc aandelen kopen:

Andere aandelen