ICL Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ICL Group Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ICL Group, wat de huidige verwachtingen zijn van ICL Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor ICL Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ICL Group Ltd. delen.

ICL Group Ltd. is gevestigd in Tel Aviv in IL. ICL Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Process Industries. Raviv Zoller is de CEO van ICL Group Ltd..

ICL Group Ltd.

Aandelen ICL Group kopen

Koop ICL Group Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ICL Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ICL Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ICL Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ICL Group.

ICL Group koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $8,23 -0,84%
Handelsvolume 1.139.395
Openingskoers $8,30
Hoogste koers $8,34
Laagste koers $8,07
Koersbereik $0,27
Ticker ICL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de ICL Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ICL Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $8,23 -0,84% 1.139.395 $8,30 $8,34 $8,07
28 september 2022 $8,44 +1,32% 1.126.649 $8,33 $8,51 $8,29
27 september 2022 $8,31 +0,97% 1.372.665 $8,23 $8,35 $8,20
26 september 2022 $8,12 +0,25% 949.955 $8,10 $8,35 $8,07
23 september 2022 $8,16 -2,74% 1.110.463 $8,39 $8,39 $8,06

Aandelen ICL Group Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van ICL Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ICL Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ICL Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ICL Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ICL Group over de laatste 5 handelsdagen

ICL Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ICL Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ICL Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ICL Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ICL Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ICL Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ICL Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ICL Group.

ICL Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ICL Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ICL Group Ltd.?

De CEO van ICL Group Ltd. is Raviv Zoller.

Wat is de actuele ICL Group Ltd. aandelen koers?

Het ICL Group Ltd.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $8,30, de hoogste koers was $8,34 en de laagste koers was $8,07. De slotkoers was $8,23 en is daarmee met 2,49% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ICL Group Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ICL Group Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ICL Group Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ICL Group Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ICL Group Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ICL Group Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ICL Group Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ICL Group Ltd. stijgen in 2022?

Gaat ICL Group Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? ICL Group Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ICL Group Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog ICL Group Ltd. aandelen kopen?

ICL Group Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ICL Group Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen