Hudson Pacific Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hudson Pacific Properties Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hudson Pacific Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van Hudson Pacific Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hudson Pacific Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hudson Pacific Properties Inc delen.

Hudson Pacific Properties Inc is gevestigd in in . Hudson Pacific Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. is de CEO van Hudson Pacific Properties Inc.

Hudson Pacific Properties Inc

Aandelen Hudson Pacific Properties kopen

Koop Hudson Pacific Properties Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hudson Pacific Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hudson Pacific Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hudson Pacific Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hudson Pacific Properties.

Hudson Pacific Properties koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $10,94 -3,61%
Handelsvolume 3.353.965
Openingskoers $11,35
Hoogste koers $11,39
Laagste koers $10,87
Koersbereik $0,53
Ticker HPP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hudson Pacific Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hudson Pacific Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $10,94 -3,61% 3.353.965 $11,35 $11,39 $10,87
28 september 2022 $11,60 +5,65% 3.190.486 $10,98 $11,63 $10,84
27 september 2022 $10,75 -1,74% 3.354.601 $10,94 $11,06 $10,69
26 september 2022 $10,85 -6,95% 3.551.653 $11,66 $11,66 $10,81
23 september 2022 $11,74 -0,51% 3.316.469 $11,80 $11,88 $11,44

Aandelen Hudson Pacific Properties Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hudson Pacific Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hudson Pacific Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hudson Pacific Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hudson Pacific Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hudson Pacific Properties over de laatste 5 handelsdagen

Hudson Pacific Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hudson Pacific Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hudson Pacific Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hudson Pacific Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hudson Pacific Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hudson Pacific Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hudson Pacific Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hudson Pacific Properties.

Hudson Pacific Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hudson Pacific Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hudson Pacific Properties Inc?

De CEO van Hudson Pacific Properties Inc is .

Wat is de actuele Hudson Pacific Properties Inc aandelen koers?

Het Hudson Pacific Properties Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $11,35, de hoogste koers was $11,39 en de laagste koers was $10,87. De slotkoers was $10,94 en is daarmee met 5,69% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hudson Pacific Properties Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hudson Pacific Properties Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hudson Pacific Properties Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hudson Pacific Properties Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hudson Pacific Properties Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hudson Pacific Properties Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hudson Pacific Properties Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hudson Pacific Properties Inc stijgen in 2022?

Gaat Hudson Pacific Properties Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Hudson Pacific Properties Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hudson Pacific Properties Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hudson Pacific Properties Inc aandelen kopen?

Hudson Pacific Properties Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hudson Pacific Properties Inc aandelen kopen:

Andere aandelen