Howard Hughes Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Howard Hughes Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Howard Hughes, wat de huidige verwachtingen zijn van Howard Hughesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Howard Hughes. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Howard Hughes Corporation delen.

Howard Hughes Corporation is gevestigd in Dallas in US. Howard Hughes telt momenteel 1.400 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. David Weinreb is de CEO van Howard Hughes Corporation.

Howard Hughes Corporation

Aandelen Howard Hughes kopen

Koop Howard Hughes Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Howard Hughes stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Howard Hughes  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Howard Hughes aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Howard Hughes.

Howard Hughes koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $56,16 +2,69%
Handelsvolume 238.563
Openingskoers $54,69
Hoogste koers $56,80
Laagste koers $54,40
Koersbereik $2,40
Ticker HHC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Howard Hughes koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Howard Hughes over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $56,16 +2,69% 238.563 $54,69 $56,80 $54,40
27 september 2022 $54,12 -4,21% 395.006 $56,50 $56,85 $54,01
26 september 2022 $55,62 -3,85% 335.962 $57,85 $58,12 $55,13
23 september 2022 $58,41 -2,65% 299.233 $60,00 $60,47 $57,54
22 september 2022 $60,83 -3,78% 262.619 $63,22 $63,22 $60,48

Aandelen Howard Hughes Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Howard Hughes? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Howard Hughes koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Howard Hughes te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Howard Hughes van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Howard Hughes over de laatste 5 handelsdagen

Howard Hughes aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Howard Hughes koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Howard Hughes nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Howard Hughes

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Howard Hughes koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Howard Hughes in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Howard Hughes. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Howard Hughes.

Howard Hughes aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Howard Hughes: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Howard Hughes Corporation?

De CEO van Howard Hughes Corporation is David Weinreb.

Wat is de actuele Howard Hughes Corporation aandelen koers?

Het Howard Hughes Corporation-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $54,69, de hoogste koers was $56,80 en de laagste koers was $54,40. De slotkoers was $56,16 en is daarmee met 3,77% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Howard Hughes Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Howard Hughes Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Howard Hughes Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Howard Hughes Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Howard Hughes Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Howard Hughes Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Howard Hughes Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Howard Hughes Corporation stijgen in 2022?

Gaat Howard Hughes Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Howard Hughes Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Howard Hughes Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Howard Hughes Corporation aandelen kopen?

Howard Hughes Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Howard Hughes Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen