Hovnanian Enterprises Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hovnanian Enterprises, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hovnanian Enterprises, wat de huidige verwachtingen zijn van Hovnanian Enterprisesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hovnanian Enterprises. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hovnanian Enterprises, Inc. delen.

Hovnanian Enterprises, Inc. is gevestigd in Matawan in US. Hovnanian Enterprises telt momenteel werknemers en is actief in de sector Construction. Ara Hovnanian is de CEO van Hovnanian Enterprises, Inc..

Hovnanian Enterprises, Inc.

Aandelen Hovnanian Enterprises kopen

Koop Hovnanian Enterprises, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hovnanian Enterprises stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hovnanian Enterprises  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hovnanian Enterprises aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hovnanian Enterprises.

Hovnanian Enterprises koers

Datum 26 september 2022
Slotkoers $35,92 -4,19%
Handelsvolume 81.495
Openingskoers $37,49
Hoogste koers $38,74
Laagste koers $35,75
Koersbereik $2,99
Ticker HOV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hovnanian Enterprises koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hovnanian Enterprises over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
26 september 2022 $35,92 -4,19% 81.495 $37,49 $38,74 $35,75
23 september 2022 $37,68 -1,80% 98.628 $38,37 $38,44 $36,74
22 september 2022 $39,06 -4,17% 124.324 $40,76 $41,08 $38,86
21 september 2022 $41,21 -2,88% 99.458 $42,43 $42,90 $41,13
20 september 2022 $42,04 -1,27% 59.249 $42,58 $44,06 $41,61

Aandelen Hovnanian Enterprises, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hovnanian Enterprises? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hovnanian Enterprises koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hovnanian Enterprises te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hovnanian Enterprises van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hovnanian Enterprises over de laatste 5 handelsdagen

Hovnanian Enterprises aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hovnanian Enterprises koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hovnanian Enterprises nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hovnanian Enterprises

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hovnanian Enterprises koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hovnanian Enterprises in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hovnanian Enterprises. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hovnanian Enterprises.

Hovnanian Enterprises aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hovnanian Enterprises: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hovnanian Enterprises, Inc.?

De CEO van Hovnanian Enterprises, Inc. is Ara Hovnanian.

Wat is de actuele Hovnanian Enterprises, Inc. aandelen koers?

Het Hovnanian Enterprises, Inc.-aandeel had op 26-09-2022 een openingskoers van $37,49, de hoogste koers was $38,74 en de laagste koers was $35,75. De slotkoers was $35,92 en is daarmee met 4,67% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hovnanian Enterprises, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hovnanian Enterprises, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hovnanian Enterprises, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hovnanian Enterprises, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hovnanian Enterprises, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hovnanian Enterprises, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hovnanian Enterprises, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hovnanian Enterprises, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Hovnanian Enterprises, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Hovnanian Enterprises, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hovnanian Enterprises, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hovnanian Enterprises, Inc. aandelen kopen?

Hovnanian Enterprises, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hovnanian Enterprises, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen