Horizon Technology Finance Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Horizon Technology Finance Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Horizon Technology Finance, wat de huidige verwachtingen zijn van Horizon Technology Financeen hoe de toekomst eruit zal zien voor Horizon Technology Finance. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Horizon Technology Finance Corp delen.

Horizon Technology Finance Corp is gevestigd in in . Horizon Technology Finance telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Horizon Technology Finance Corp.

Horizon Technology Finance Corp

Aandelen Horizon Technology Finance kopen

Koop Horizon Technology Finance Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Horizon Technology Finance stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Horizon Technology Finance  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Horizon Technology Finance aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Horizon Technology Finance.

Horizon Technology Finance koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $13,14 -0,08%
Handelsvolume 112.830
Openingskoers $13,15
Hoogste koers $13,28
Laagste koers $13,11
Koersbereik $0,17
Ticker HRZN
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Horizon Technology Finance koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Horizon Technology Finance over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $13,14 -0,08% 112.830 $13,15 $13,28 $13,11
30 november 2022 $13,15 -0,23% 138.879 $13,18 $13,18 $12,97
29 november 2022 $13,15 +1,08% 114.009 $13,01 $13,20 $12,97
28 november 2022 $12,92 -1,00% 151.033 $13,05 $13,09 $12,85
25 november 2022 $13,06 +1,24% 57.878 $12,90 $13,10 $12,90

Aandelen Horizon Technology Finance Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Horizon Technology Finance? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Horizon Technology Finance koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Horizon Technology Finance te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Horizon Technology Finance van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Horizon Technology Finance over de laatste 5 handelsdagen

Horizon Technology Finance aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Horizon Technology Finance koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Horizon Technology Finance nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Horizon Technology Finance

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Horizon Technology Finance koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Horizon Technology Finance in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Horizon Technology Finance. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Horizon Technology Finance.

Horizon Technology Finance aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Horizon Technology Finance: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Horizon Technology Finance Corp?

De CEO van Horizon Technology Finance Corp is .

Wat is de actuele Horizon Technology Finance Corp aandelen koers?

Het Horizon Technology Finance Corp-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $13,15, de hoogste koers was $13,28 en de laagste koers was $13,11. De slotkoers was $13,14 en is daarmee met 0,08% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Horizon Technology Finance Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Horizon Technology Finance Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Horizon Technology Finance Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Horizon Technology Finance Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Horizon Technology Finance Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Horizon Technology Finance Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Horizon Technology Finance Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Horizon Technology Finance Corp stijgen in 2022?

Gaat Horizon Technology Finance Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Horizon Technology Finance Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Horizon Technology Finance Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Horizon Technology Finance Corp aandelen kopen?

Horizon Technology Finance Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Horizon Technology Finance Corp aandelen kopen:

Andere aandelen