Horizon Global Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Horizon Global Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Horizon Global, wat de huidige verwachtingen zijn van Horizon Globalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Horizon Global. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Horizon Global Corp delen.

Horizon Global Corp is gevestigd in Plymouth in US. Horizon Global telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Terrence Gohl is de CEO van Horizon Global Corp.

Horizon Global Corp

Aandelen Horizon Global kopen

Koop Horizon Global Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Horizon Global stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Horizon Global  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Horizon Global aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Horizon Global.

Horizon Global koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $1,33 +6,40%
Handelsvolume 69.232
Openingskoers $1,25
Hoogste koers $1,37
Laagste koers $1,25
Koersbereik $0,12
Ticker HZN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Horizon Global koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Horizon Global over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $1,33 +6,40% 69.232 $1,25 $1,37 $1,25
27 september 2022 $1,40 0,00% 14.077 $1,40 $1,42 $1,36
26 september 2022 $1,41 -3,42% 16.127 $1,46 $1,46 $1,39
23 september 2022 $1,46 -1,35% 15.188 $1,48 $1,50 $1,45
22 september 2022 $1,46 -2,02% 20.757 $1,49 $1,52 $1,46

Aandelen Horizon Global Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Horizon Global? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Horizon Global koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Horizon Global te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Horizon Global van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Horizon Global over de laatste 5 handelsdagen

Horizon Global aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Horizon Global koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Horizon Global nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Horizon Global

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Horizon Global koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Horizon Global in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Horizon Global. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Horizon Global.

Horizon Global aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Horizon Global: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Horizon Global Corp?

De CEO van Horizon Global Corp is Terrence Gohl.

Wat is de actuele Horizon Global Corp aandelen koers?

Het Horizon Global Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $1,25, de hoogste koers was $1,37 en de laagste koers was $1,25. De slotkoers was $1,33 en is daarmee met 5,00% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Horizon Global Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Horizon Global Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Horizon Global Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Horizon Global Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Horizon Global Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Horizon Global Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Horizon Global Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Horizon Global Corp stijgen in 2022?

Gaat Horizon Global Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Horizon Global Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Horizon Global Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Horizon Global Corp aandelen kopen?

Horizon Global Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Horizon Global Corp aandelen kopen:

Andere aandelen