Horace Mann Educators Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Horace Mann Educators Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Horace Mann Educators, wat de huidige verwachtingen zijn van Horace Mann Educatorsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Horace Mann Educators. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Horace Mann Educators Corp. delen.

Horace Mann Educators Corp. is gevestigd in Springfield in US. Horace Mann Educators telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Marita Zuraitis is de CEO van Horace Mann Educators Corp..

Horace Mann Educators Corp.

Aandelen Horace Mann Educators kopen

Koop Horace Mann Educators Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Horace Mann Educators stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Horace Mann Educators  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Horace Mann Educators aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Horace Mann Educators.

Horace Mann Educators koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $37,15 +2,71%
Handelsvolume 233.724
Openingskoers $36,17
Hoogste koers $37,18
Laagste koers $36,17
Koersbereik $1,01
Ticker HMN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Horace Mann Educators koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Horace Mann Educators over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $37,15 +2,71% 233.724 $36,17 $37,18 $36,17
3 oktober 2022 $35,78 -0,22% 152.412 $35,86 $35,99 $35,18
29 september 2022 $35,75 +0,62% 128.862 $35,53 $35,81 $35,04
28 september 2022 $35,68 -0,75% 218.732 $35,95 $36,14 $35,47
27 september 2022 $35,77 -0,14% 197.000 $35,82 $36,44 $35,53

Aandelen Horace Mann Educators Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Horace Mann Educators? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Horace Mann Educators koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Horace Mann Educators te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Horace Mann Educators van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Horace Mann Educators over de laatste 5 handelsdagen

Horace Mann Educators aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Horace Mann Educators koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Horace Mann Educators nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Horace Mann Educators

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Horace Mann Educators koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Horace Mann Educators in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Horace Mann Educators. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Horace Mann Educators.

Horace Mann Educators aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Horace Mann Educators: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Horace Mann Educators Corp.?

De CEO van Horace Mann Educators Corp. is Marita Zuraitis.

Wat is de actuele Horace Mann Educators Corp. aandelen koers?

Het Horace Mann Educators Corp.-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $36,17, de hoogste koers was $37,18 en de laagste koers was $36,17. De slotkoers was $37,15 en is daarmee met 3,83% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Horace Mann Educators Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Horace Mann Educators Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Horace Mann Educators Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Horace Mann Educators Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Horace Mann Educators Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Horace Mann Educators Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Horace Mann Educators Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Horace Mann Educators Corp. stijgen in 2022?

Gaat Horace Mann Educators Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Horace Mann Educators Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Horace Mann Educators Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Horace Mann Educators Corp. aandelen kopen?

Horace Mann Educators Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Horace Mann Educators Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen