Hims & Hers Health Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hims & Hers Health Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hims & Hers Health, wat de huidige verwachtingen zijn van Hims & Hers Healthen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hims & Hers Health. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hims & Hers Health Inc delen.

Hims & Hers Health Inc is gevestigd in Los Angeles in US. Hims & Hers Health telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Hims & Hers Health Inc.

Hims & Hers Health Inc

Aandelen Hims & Hers Health kopen

Koop Hims & Hers Health Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hims & Hers Health stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hims & Hers Health  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hims & Hers Health aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hims & Hers Health.

Hims & Hers Health koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $9,66 -0,41%
Handelsvolume 2.484.920
Openingskoers $9,70
Hoogste koers $9,72
Laagste koers $9,33
Koersbereik $0,38
Ticker HIMS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hims & Hers Health koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hims & Hers Health over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $9,66 -0,41% 2.484.920 $9,70 $9,72 $9,33
17 maart 2023 $9,74 -0,51% 3.796.959 $9,79 $10,14 $9,59
16 maart 2023 $9,95 +10,68% 4.923.048 $8,99 $10,27 $8,96
15 maart 2023 $9,01 +5,88% 4.309.530 $8,51 $9,04 $8,25
14 maart 2023 $8,68 -4,51% 2.540.365 $9,09 $9,12 $8,57

Aandelen Hims & Hers Health Inc koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hims & Hers Health? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hims & Hers Health koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hims & Hers Health te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hims & Hers Health van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hims & Hers Health over de laatste 5 handelsdagen

Hims & Hers Health aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hims & Hers Health koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hims & Hers Health nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hims & Hers Health

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hims & Hers Health koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hims & Hers Health in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hims & Hers Health. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hims & Hers Health.

Hims & Hers Health aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hims & Hers Health: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hims & Hers Health Inc?

De CEO van Hims & Hers Health Inc is .

Wat is de actuele Hims & Hers Health Inc aandelen koers?

Het Hims & Hers Health Inc-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $9,70, de hoogste koers was $9,72 en de laagste koers was $9,33. De slotkoers was $9,66 en is daarmee met 0,82% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hims & Hers Health Inc kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hims & Hers Health Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hims & Hers Health Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hims & Hers Health Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hims & Hers Health Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hims & Hers Health Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hims & Hers Health Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hims & Hers Health Inc stijgen in 2023?

Gaat Hims & Hers Health Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Hims & Hers Health Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hims & Hers Health Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Hims & Hers Health Inc aandelen kopen?

Hims & Hers Health Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hims & Hers Health Inc aandelen kopen:

Andere aandelen