Hilton Grand Vacations Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hilton Grand Vacations Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hilton Grand Vacations, wat de huidige verwachtingen zijn van Hilton Grand Vacationsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hilton Grand Vacations. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hilton Grand Vacations Inc delen.

Hilton Grand Vacations Inc is gevestigd in Orlando in US. Hilton Grand Vacations telt momenteel werknemers en is actief in de sector Accommodation and Food Services. Mark Wang is de CEO van Hilton Grand Vacations Inc.

Hilton Grand Vacations Inc

Aandelen Hilton Grand Vacations kopen

Koop Hilton Grand Vacations Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hilton Grand Vacations stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hilton Grand Vacations  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hilton Grand Vacations aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hilton Grand Vacations.

Hilton Grand Vacations koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $34,00 -0,99%
Handelsvolume 1.615.439
Openingskoers $34,34
Hoogste koers $34,50
Laagste koers $33,27
Koersbereik $1,23
Ticker HGV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hilton Grand Vacations koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hilton Grand Vacations over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $34,00 -0,99% 1.615.439 $34,34 $34,50 $33,27
28 september 2022 $35,17 +1,56% 928.777 $34,63 $35,59 $34,43
27 september 2022 $34,45 +0,20% 687.892 $34,38 $35,36 $34,11
26 september 2022 $33,65 -1,12% 890.050 $34,03 $35,07 $33,59
23 september 2022 $33,97 -1,48% 1.027.706 $34,48 $34,48 $33,08

Aandelen Hilton Grand Vacations Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hilton Grand Vacations? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hilton Grand Vacations koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hilton Grand Vacations te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hilton Grand Vacations van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hilton Grand Vacations over de laatste 5 handelsdagen

Hilton Grand Vacations aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hilton Grand Vacations koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hilton Grand Vacations nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hilton Grand Vacations

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hilton Grand Vacations koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hilton Grand Vacations in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hilton Grand Vacations. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hilton Grand Vacations.

Hilton Grand Vacations aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hilton Grand Vacations: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hilton Grand Vacations Inc?

De CEO van Hilton Grand Vacations Inc is Mark Wang.

Wat is de actuele Hilton Grand Vacations Inc aandelen koers?

Het Hilton Grand Vacations Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $34,34, de hoogste koers was $34,50 en de laagste koers was $33,27. De slotkoers was $34,00 en is daarmee met 3,33% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hilton Grand Vacations Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hilton Grand Vacations Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hilton Grand Vacations Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hilton Grand Vacations Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hilton Grand Vacations Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hilton Grand Vacations Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hilton Grand Vacations Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hilton Grand Vacations Inc stijgen in 2022?

Gaat Hilton Grand Vacations Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Hilton Grand Vacations Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hilton Grand Vacations Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hilton Grand Vacations Inc aandelen kopen?

Hilton Grand Vacations Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hilton Grand Vacations Inc aandelen kopen:

Andere aandelen