Hilltop Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hilltop Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hilltop Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Hilltop Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hilltop Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hilltop Holdings Inc delen.

Hilltop Holdings Inc is gevestigd in Dallas in US. Hilltop Holdings telt momenteel 5.400 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Jeremy Ford is de CEO van Hilltop Holdings Inc.

Hilltop Holdings Inc

Aandelen Hilltop Holdings kopen

Koop Hilltop Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hilltop Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hilltop Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hilltop Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hilltop Holdings.

Hilltop Holdings koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $29,53 -1,11%
Handelsvolume 200.511
Openingskoers $29,86
Hoogste koers $29,87
Laagste koers $29,22
Koersbereik $0,65
Ticker HTH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hilltop Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hilltop Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $29,53 -1,11% 200.511 $29,86 $29,87 $29,22
30 november 2022 $29,80 +2,55% 320.088 $29,06 $29,82 $28,34
29 november 2022 $29,09 +0,73% 236.021 $28,88 $29,22 $28,72
28 november 2022 $28,87 -1,06% 223.412 $29,18 $29,20 $28,73
25 november 2022 $29,60 -0,37% 159.163 $29,71 $29,88 $29,59

Aandelen Hilltop Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hilltop Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hilltop Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hilltop Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hilltop Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hilltop Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Hilltop Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hilltop Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hilltop Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hilltop Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hilltop Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hilltop Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hilltop Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hilltop Holdings.

Hilltop Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hilltop Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hilltop Holdings Inc?

De CEO van Hilltop Holdings Inc is Jeremy Ford.

Wat is de actuele Hilltop Holdings Inc aandelen koers?

Het Hilltop Holdings Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $29,86, de hoogste koers was $29,87 en de laagste koers was $29,22. De slotkoers was $29,53 en is daarmee met 0,91% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hilltop Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hilltop Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hilltop Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hilltop Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hilltop Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hilltop Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hilltop Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hilltop Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Hilltop Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Hilltop Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hilltop Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hilltop Holdings Inc aandelen kopen?

Hilltop Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hilltop Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen