Hill International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hill International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hill International, wat de huidige verwachtingen zijn van Hill Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hill International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hill International Inc delen.

Hill International Inc is gevestigd in in . Hill International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. is de CEO van Hill International Inc.

Hill International Inc

Aandelen Hill International kopen

Koop Hill International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hill International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hill International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hill International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hill International.

Hill International koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $3,37 0,00%
Handelsvolume 121.311
Openingskoers $3,37
Hoogste koers $3,38
Laagste koers $3,37
Koersbereik $0,01
Ticker HIL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hill International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hill International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $3,37 0,00% 121.311 $3,37 $3,38 $3,37
2 december 2022 $3,37 0,00% 64.802 $3,37 $3,38 $3,37
1 december 2022 $3,37 0,00% 531.647 $3,37 $3,38 $3,37
30 november 2022 $3,38 +0,30% 97.991 $3,37 $3,38 $3,37
29 november 2022 $3,38 +0,30% 93.366 $3,37 $3,38 $3,37

Aandelen Hill International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hill International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hill International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hill International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hill International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hill International over de laatste 5 handelsdagen

Hill International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hill International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hill International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hill International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hill International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hill International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hill International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hill International.

Hill International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hill International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hill International Inc?

De CEO van Hill International Inc is .

Wat is de actuele Hill International Inc aandelen koers?

Het Hill International Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $3,37, de hoogste koers was $3,38 en de laagste koers was $3,37. De slotkoers was $3,37 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hill International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hill International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hill International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hill International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hill International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hill International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hill International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hill International Inc stijgen in 2022?

Gaat Hill International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Hill International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hill International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hill International Inc aandelen kopen?

Hill International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hill International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen