Hercules Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hercules Capital Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hercules Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van Hercules Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hercules Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hercules Capital Inc delen.

Hercules Capital Inc is gevestigd in Palo Alto in US. Hercules Capital telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Scott Bluestein is de CEO van Hercules Capital Inc.

Hercules Capital Inc

Aandelen Hercules Capital kopen

Koop Hercules Capital Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hercules Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hercules Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hercules Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hercules Capital.

Hercules Capital koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $14,43 +0,56%
Handelsvolume 194.061
Openingskoers $14,35
Hoogste koers $14,50
Laagste koers $14,35
Koersbereik $0,15
Ticker HTGC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hercules Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hercules Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $14,43 +0,56% 194.061 $14,35 $14,50 $14,35
23 november 2022 $14,35 +0,70% 480.833 $14,25 $14,41 $14,25
22 november 2022 $14,35 +1,20% 458.636 $14,18 $14,36 $14,11
21 november 2022 $14,15 -1,26% 657.775 $14,33 $14,33 $14,09
18 november 2022 $14,33 +0,14% 582.255 $14,31 $14,44 $14,14

Aandelen Hercules Capital Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hercules Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hercules Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hercules Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hercules Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hercules Capital over de laatste 5 handelsdagen

Hercules Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hercules Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hercules Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hercules Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hercules Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hercules Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hercules Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hercules Capital.

Hercules Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hercules Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hercules Capital Inc?

De CEO van Hercules Capital Inc is Scott Bluestein.

Wat is de actuele Hercules Capital Inc aandelen koers?

Het Hercules Capital Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $14,35, de hoogste koers was $14,50 en de laagste koers was $14,35. De slotkoers was $14,43 en is daarmee met 0,56% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hercules Capital Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hercules Capital Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hercules Capital Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hercules Capital Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hercules Capital Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hercules Capital Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hercules Capital Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hercules Capital Inc stijgen in 2022?

Gaat Hercules Capital Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Hercules Capital Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hercules Capital Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hercules Capital Inc aandelen kopen?

Hercules Capital Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hercules Capital Inc aandelen kopen:

Andere aandelen