Hecla Mining Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Hecla Mining Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Hecla Mining, wat de huidige verwachtingen zijn van Hecla Miningen hoe de toekomst eruit zal zien voor Hecla Mining. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Hecla Mining Co. delen.

Hecla Mining Co. is gevestigd in Coeur D Alene in US. Hecla Mining telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Phillips Baker is de CEO van Hecla Mining Co..

Hecla Mining Co.

Aandelen Hecla Mining kopen

Koop Hecla Mining Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Hecla Mining stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Hecla Mining  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Hecla Mining aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Hecla Mining.

Hecla Mining koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $4,43 +0,68%
Handelsvolume 11.508.380
Openingskoers $4,40
Hoogste koers $4,50
Laagste koers $4,25
Koersbereik $0,25
Ticker HL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Hecla Mining koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Hecla Mining over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $4,43 +0,68% 11.508.380 $4,40 $4,50 $4,25
3 oktober 2022 $4,29 +4,13% 10.119.532 $4,12 $4,31 $4,08
29 september 2022 $3,85 +3,49% 6.632.374 $3,72 $3,86 $3,64
28 september 2022 $3,80 +7,04% 9.091.139 $3,55 $3,80 $3,53
27 september 2022 $3,45 -4,43% 6.818.251 $3,61 $3,65 $3,43

Aandelen Hecla Mining Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Hecla Mining? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Hecla Mining koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Hecla Mining te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Hecla Mining van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Hecla Mining over de laatste 5 handelsdagen

Hecla Mining aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Hecla Mining koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Hecla Mining nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Hecla Mining

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Hecla Mining koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Hecla Mining in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Hecla Mining. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Hecla Mining.

Hecla Mining aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Hecla Mining: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Hecla Mining Co.?

De CEO van Hecla Mining Co. is Phillips Baker.

Wat is de actuele Hecla Mining Co. aandelen koers?

Het Hecla Mining Co.-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $4,40, de hoogste koers was $4,50 en de laagste koers was $4,25. De slotkoers was $4,43 en is daarmee met 3,26% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Hecla Mining Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Hecla Mining Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Hecla Mining Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Hecla Mining Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Hecla Mining Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Hecla Mining Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Hecla Mining Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Hecla Mining Co. stijgen in 2022?

Gaat Hecla Mining Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Hecla Mining Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Hecla Mining Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Hecla Mining Co. aandelen kopen?

Hecla Mining Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Hecla Mining Co. aandelen kopen:

Andere aandelen