Grupo Supervielle Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Grupo Supervielle S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Grupo Supervielle, wat de huidige verwachtingen zijn van Grupo Supervielleen hoe de toekomst eruit zal zien voor Grupo Supervielle. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Grupo Supervielle S.A. delen.

Grupo Supervielle S.A. is gevestigd in Buenos Aires in Argentina. Grupo Supervielle telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Julio Patricio Supervielle is de CEO van Grupo Supervielle S.A..

Grupo Supervielle S.A.

Aandelen Grupo Supervielle kopen

Koop Grupo Supervielle S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Grupo Supervielle stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Grupo Supervielle  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Grupo Supervielle aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Grupo Supervielle.

Grupo Supervielle koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $1,77 -0,56%
Handelsvolume 858.275
Openingskoers $1,78
Hoogste koers $1,80
Laagste koers $1,66
Koersbereik $0,14
Ticker SUPV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Grupo Supervielle koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Grupo Supervielle over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $1,77 -0,56% 858.275 $1,78 $1,80 $1,66
22 september 2022 $1,82 +1,11% 182.695 $1,80 $1,84 $1,78
21 september 2022 $1,82 -4,71% 234.470 $1,91 $1,91 $1,81
20 september 2022 $1,87 +0,49% 126.600 $1,86 $1,93 $1,85
16 september 2022 $1,83 +1,10% 212.431 $1,81 $1,85 $1,78

Aandelen Grupo Supervielle S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Grupo Supervielle? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Grupo Supervielle koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Grupo Supervielle te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Grupo Supervielle van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Grupo Supervielle over de laatste 5 handelsdagen

Grupo Supervielle aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Grupo Supervielle koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Grupo Supervielle nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Grupo Supervielle

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Grupo Supervielle koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Grupo Supervielle in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Grupo Supervielle. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Grupo Supervielle.

Grupo Supervielle aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Grupo Supervielle: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Grupo Supervielle S.A.?

De CEO van Grupo Supervielle S.A. is Julio Patricio Supervielle.

Wat is de actuele Grupo Supervielle S.A. aandelen koers?

Het Grupo Supervielle S.A.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $1,78, de hoogste koers was $1,80 en de laagste koers was $1,66. De slotkoers was $1,77 en is daarmee met 2,75% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Grupo Supervielle S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Grupo Supervielle S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Grupo Supervielle S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Grupo Supervielle S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Grupo Supervielle S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Grupo Supervielle S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Grupo Supervielle S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Grupo Supervielle S.A. stijgen in 2022?

Gaat Grupo Supervielle S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Grupo Supervielle S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Grupo Supervielle S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Grupo Supervielle S.A. aandelen kopen?

Grupo Supervielle S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Grupo Supervielle S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen