GrubHub Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel GrubHub Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van GrubHub, wat de huidige verwachtingen zijn van GrubHuben hoe de toekomst eruit zal zien voor GrubHub. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over GrubHub Inc delen.

GrubHub Inc is gevestigd in Chicago in US. GrubHub telt momenteel 2.773 werknemers en is actief in de sector Information. Matthew Maloney is de CEO van GrubHub Inc.

GrubHub Inc

Aandelen GrubHub kopen

Koop GrubHub Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de GrubHub stock koers van de afgelopen periode. Aandeel GrubHub  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de GrubHub aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van GrubHub.

GrubHub koers

Datum 11 maart 2022
Slotkoers $6,72 +8,91%
Handelsvolume 9.442.974
Openingskoers $6,17
Hoogste koers $7,32
Laagste koers $5,79
Koersbereik $1,53
Ticker GRUB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de GrubHub koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen GrubHub over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
11 maart 2022 $6,72 +8,91% 9.442.974 $6,17 $7,32 $5,79
10 maart 2022 $6,07 -1,46% 2.262.287 $6,16 $6,18 $5,94
9 maart 2022 $6,65 +5,39% 3.170.415 $6,31 $6,68 $6,26
8 maart 2022 $5,93 +3,31% 4.063.709 $5,74 $6,16 $5,57
7 maart 2022 $5,95 -8,04% 3.304.152 $6,47 $6,55 $5,91

Aandelen GrubHub Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van GrubHub? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de GrubHub koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van GrubHub te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van GrubHub van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel GrubHub over de laatste 5 handelsdagen

GrubHub aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de GrubHub koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende GrubHub nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van GrubHub

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun GrubHub koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van GrubHub in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor GrubHub. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van GrubHub.

GrubHub aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

GrubHub: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van GrubHub Inc?

De CEO van GrubHub Inc is Matthew Maloney.

Wat is de actuele GrubHub Inc aandelen koers?

Het GrubHub Inc-aandeel had op 11-03-2022 een openingskoers van $6,17, de hoogste koers was $7,32 en de laagste koers was $5,79. De slotkoers was $6,72 en is daarmee met 10,71% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om GrubHub Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om GrubHub Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van GrubHub Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. GrubHub Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de GrubHub Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor GrubHub Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van GrubHub Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van GrubHub Inc stijgen in 2022?

Gaat GrubHub Inc volgend jaar in de prijs omhoog? GrubHub Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van GrubHub Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog GrubHub Inc aandelen kopen?

GrubHub Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je GrubHub Inc aandelen kopen:

Andere aandelen