Great Ajax Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Great Ajax Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Great Ajax, wat de huidige verwachtingen zijn van Great Ajaxen hoe de toekomst eruit zal zien voor Great Ajax. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Great Ajax Corp delen.

Great Ajax Corp is gevestigd in Beaverton in US. Great Ajax telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Lawrence Mendelsohn is de CEO van Great Ajax Corp.

Great Ajax Corp

Aandelen Great Ajax kopen

Koop Great Ajax Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Great Ajax stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Great Ajax  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Great Ajax aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Great Ajax.

Great Ajax koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $7,88 +1,03%
Handelsvolume 69.138
Openingskoers $7,80
Hoogste koers $7,91
Laagste koers $7,78
Koersbereik $0,13
Ticker AJX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Great Ajax koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Great Ajax over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $7,88 +1,03% 69.138 $7,80 $7,91 $7,78
30 november 2022 $7,80 -0,13% 75.131 $7,81 $7,84 $7,63
29 november 2022 $7,81 +0,39% 48.919 $7,78 $7,85 $7,73
28 november 2022 $7,75 -0,39% 56.875 $7,78 $7,81 $7,74
25 november 2022 $7,84 +0,38% 47.500 $7,81 $7,87 $7,76

Aandelen Great Ajax Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Great Ajax? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Great Ajax koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Great Ajax te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Great Ajax van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Great Ajax over de laatste 5 handelsdagen

Great Ajax aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Great Ajax koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Great Ajax nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Great Ajax

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Great Ajax koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Great Ajax in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Great Ajax. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Great Ajax.

Great Ajax aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Great Ajax: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Great Ajax Corp?

De CEO van Great Ajax Corp is Lawrence Mendelsohn.

Wat is de actuele Great Ajax Corp aandelen koers?

Het Great Ajax Corp-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $7,80, de hoogste koers was $7,91 en de laagste koers was $7,78. De slotkoers was $7,88 en is daarmee met 1,03% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Great Ajax Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Great Ajax Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Great Ajax Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Great Ajax Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Great Ajax Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Great Ajax Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Great Ajax Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Great Ajax Corp stijgen in 2022?

Gaat Great Ajax Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Great Ajax Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Great Ajax Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Great Ajax Corp aandelen kopen?

Great Ajax Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Great Ajax Corp aandelen kopen:

Andere aandelen