Gray Television Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Gray Television, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Gray Television, wat de huidige verwachtingen zijn van Gray Televisionen hoe de toekomst eruit zal zien voor Gray Television. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Gray Television, Inc. delen.

Gray Television, Inc. is gevestigd in Atlanta in US. Gray Television telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Hilton Howell is de CEO van Gray Television, Inc..

Gray Television, Inc.

Aandelen Gray Television kopen

Koop Gray Television, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Gray Television stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Gray Television  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Gray Television aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Gray Television.

Gray Television koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $14,68 -2,07%
Handelsvolume 620.532
Openingskoers $14,99
Hoogste koers $15,02
Laagste koers $14,18
Koersbereik $0,84
Ticker GTN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Gray Television koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Gray Television over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $14,68 -2,07% 620.532 $14,99 $15,02 $14,18
28 september 2022 $15,24 -0,78% 728.120 $15,36 $15,55 $15,20
27 september 2022 $15,27 -2,68% 538.980 $15,69 $15,81 $14,99
26 september 2022 $15,49 -2,58% 643.348 $15,90 $16,10 $15,40
23 september 2022 $16,12 -2,36% 789.846 $16,51 $16,58 $15,67

Aandelen Gray Television, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Gray Television? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Gray Television koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Gray Television te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Gray Television van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Gray Television over de laatste 5 handelsdagen

Gray Television aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Gray Television koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Gray Television nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Gray Television

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Gray Television koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Gray Television in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Gray Television. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Gray Television.

Gray Television aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Gray Television: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Gray Television, Inc.?

De CEO van Gray Television, Inc. is Hilton Howell.

Wat is de actuele Gray Television, Inc. aandelen koers?

Het Gray Television, Inc.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $14,99, de hoogste koers was $15,02 en de laagste koers was $14,18. De slotkoers was $14,68 en is daarmee met 3,67% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Gray Television, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Gray Television, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Gray Television, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Gray Television, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Gray Television, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Gray Television, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Gray Television, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Gray Television, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Gray Television, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Gray Television, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Gray Television, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Gray Television, Inc. aandelen kopen?

Gray Television, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Gray Television, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen