Graphic Packaging Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Graphic Packaging Holding Co bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Graphic Packaging Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Graphic Packaging Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Graphic Packaging Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Graphic Packaging Holding Co delen.

Graphic Packaging Holding Co is gevestigd in in . Graphic Packaging Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Graphic Packaging Holding Co.

Graphic Packaging Holding Co

Aandelen Graphic Packaging Holding kopen

Koop Graphic Packaging Holding Co aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Graphic Packaging Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Graphic Packaging Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Graphic Packaging Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Graphic Packaging Holding.

Graphic Packaging Holding koers

Datum 26 september 2022
Slotkoers $19,70 -2,38%
Handelsvolume 3.734.194
Openingskoers $20,18
Hoogste koers $20,26
Laagste koers $19,46
Koersbereik $0,80
Ticker GPK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Graphic Packaging Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Graphic Packaging Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
26 september 2022 $19,70 -2,38% 3.734.194 $20,18 $20,26 $19,46
23 september 2022 $20,30 -0,98% 3.201.705 $20,50 $20,56 $20,09
22 september 2022 $20,80 -0,57% 2.485.145 $20,92 $21,18 $20,76
21 september 2022 $20,83 -2,85% 2.772.019 $21,44 $21,48 $20,82
20 september 2022 $21,25 -2,03% 2.985.643 $21,69 $21,69 $21,14

Aandelen Graphic Packaging Holding Co koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Graphic Packaging Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Graphic Packaging Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Graphic Packaging Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Graphic Packaging Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Graphic Packaging Holding over de laatste 5 handelsdagen

Graphic Packaging Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Graphic Packaging Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Graphic Packaging Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Graphic Packaging Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Graphic Packaging Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Graphic Packaging Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Graphic Packaging Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Graphic Packaging Holding.

Graphic Packaging Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Graphic Packaging Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Graphic Packaging Holding Co?

De CEO van Graphic Packaging Holding Co is .

Wat is de actuele Graphic Packaging Holding Co aandelen koers?

Het Graphic Packaging Holding Co-aandeel had op 26-09-2022 een openingskoers van $20,18, de hoogste koers was $20,26 en de laagste koers was $19,46. De slotkoers was $19,70 en is daarmee met 2,96% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Graphic Packaging Holding Co kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Graphic Packaging Holding Co te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Graphic Packaging Holding Co te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Graphic Packaging Holding Co wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Graphic Packaging Holding Co koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Graphic Packaging Holding Co ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Graphic Packaging Holding Co? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Graphic Packaging Holding Co stijgen in 2022?

Gaat Graphic Packaging Holding Co volgend jaar in de prijs omhoog? Graphic Packaging Holding Co is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Graphic Packaging Holding Co en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Graphic Packaging Holding Co aandelen kopen?

Graphic Packaging Holding Co aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Graphic Packaging Holding Co aandelen kopen:

Andere aandelen