Gol Linhas Aereas Inteligentes Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Gol Linhas Aereas Inteligentes, wat de huidige verwachtingen zijn van Gol Linhas Aereas Inteligentesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Gol Linhas Aereas Inteligentes. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. delen.

Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. is gevestigd in Sao Paulo in Brazil. Gol Linhas Aereas Inteligentes telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Paulo Sergio Kakinoff is de CEO van Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A..

Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A.

Aandelen Gol Linhas Aereas Inteligentes kopen

Koop Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Gol Linhas Aereas Inteligentes stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Gol Linhas Aereas Inteligentes  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Gol Linhas Aereas Inteligentes aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Gol Linhas Aereas Inteligentes.

Gol Linhas Aereas Inteligentes koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $2,91 -5,21%
Handelsvolume 1.924.932
Openingskoers $3,07
Hoogste koers $3,10
Laagste koers $2,91
Koersbereik $0,19
Ticker GOL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Gol Linhas Aereas Inteligentes koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Gol Linhas Aereas Inteligentes over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $2,91 -5,21% 1.924.932 $3,07 $3,10 $2,91
7 december 2022 $3,12 +2,30% 1.645.542 $3,05 $3,18 $2,97
6 december 2022 $3,05 +2,69% 1.215.027 $2,97 $3,14 $2,97
5 december 2022 $2,90 -5,23% 1.477.149 $3,06 $3,07 $2,90
2 december 2022 $3,15 +0,32% 1.283.225 $3,14 $3,21 $3,10

Aandelen Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Gol Linhas Aereas Inteligentes? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Gol Linhas Aereas Inteligentes koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Gol Linhas Aereas Inteligentes te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Gol Linhas Aereas Inteligentes van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Gol Linhas Aereas Inteligentes over de laatste 5 handelsdagen

Gol Linhas Aereas Inteligentes aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Gol Linhas Aereas Inteligentes koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Gol Linhas Aereas Inteligentes nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Gol Linhas Aereas Inteligentes

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Gol Linhas Aereas Inteligentes koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Gol Linhas Aereas Inteligentes in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Gol Linhas Aereas Inteligentes. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Gol Linhas Aereas Inteligentes.

Gol Linhas Aereas Inteligentes aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Gol Linhas Aereas Inteligentes: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A.?

De CEO van Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. is Paulo Sergio Kakinoff.

Wat is de actuele Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. aandelen koers?

Het Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $3,07, de hoogste koers was $3,10 en de laagste koers was $2,91. De slotkoers was $2,91 en is daarmee met 6,73% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. stijgen in 2022?

Gaat Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. aandelen kopen?

Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Gol Linhas Aereas Inteligentes S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen