Globus Medical Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Globus Medical Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Globus Medical, wat de huidige verwachtingen zijn van Globus Medicalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Globus Medical. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Globus Medical Inc delen.

Globus Medical Inc is gevestigd in Audubon in US. Globus Medical telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. David Demski is de CEO van Globus Medical Inc.

Globus Medical Inc

Aandelen Globus Medical kopen

Koop Globus Medical Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Globus Medical stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Globus Medical  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Globus Medical aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Globus Medical.

Globus Medical koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $72,28 -2,50%
Handelsvolume 530.383
Openingskoers $74,13
Hoogste koers $74,36
Laagste koers $72,08
Koersbereik $2,28
Ticker GMED
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Globus Medical koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Globus Medical over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $72,28 -2,50% 530.383 $74,13 $74,36 $72,08
2 december 2022 $74,95 +0,27% 628.060 $74,75 $75,52 $74,49
1 december 2022 $75,50 +1,88% 555.447 $74,11 $75,86 $73,85
30 november 2022 $73,89 +2,55% 970.943 $72,05 $74,05 $70,87
29 november 2022 $71,77 +1,00% 410.616 $71,06 $72,13 $70,69

Aandelen Globus Medical Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Globus Medical? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Globus Medical koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Globus Medical te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Globus Medical van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Globus Medical over de laatste 5 handelsdagen

Globus Medical aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Globus Medical koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Globus Medical nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Globus Medical

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Globus Medical koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Globus Medical in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Globus Medical. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Globus Medical.

Globus Medical aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Globus Medical: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Globus Medical Inc?

De CEO van Globus Medical Inc is David Demski.

Wat is de actuele Globus Medical Inc aandelen koers?

Het Globus Medical Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $74,13, de hoogste koers was $74,36 en de laagste koers was $72,08. De slotkoers was $72,28 en is daarmee met 3,56% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Globus Medical Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Globus Medical Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Globus Medical Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Globus Medical Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Globus Medical Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Globus Medical Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Globus Medical Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Globus Medical Inc stijgen in 2022?

Gaat Globus Medical Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Globus Medical Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Globus Medical Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Globus Medical Inc aandelen kopen?

Globus Medical Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Globus Medical Inc aandelen kopen:

Andere aandelen