Global Medical REIT Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Global Medical REIT Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Global Medical REIT, wat de huidige verwachtingen zijn van Global Medical REITen hoe de toekomst eruit zal zien voor Global Medical REIT. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Global Medical REIT Inc delen.

Global Medical REIT Inc is gevestigd in Bethesda in US. Global Medical REIT telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Jeffrey Busch is de CEO van Global Medical REIT Inc.

Global Medical REIT Inc

Aandelen Global Medical REIT kopen

Koop Global Medical REIT Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Global Medical REIT stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Global Medical REIT  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Global Medical REIT aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Global Medical REIT.

Global Medical REIT koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $10,06 -0,79%
Handelsvolume 521.725
Openingskoers $10,14
Hoogste koers $10,23
Laagste koers $10,04
Koersbereik $0,19
Ticker GMRE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Global Medical REIT koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Global Medical REIT over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $10,06 -0,79% 521.725 $10,14 $10,23 $10,04
2 december 2022 $10,20 +2,62% 716.004 $9,94 $10,21 $9,88
1 december 2022 $10,05 -0,99% 614.959 $10,15 $10,46 $9,96
30 november 2022 $10,10 +3,06% 614.351 $9,80 $10,10 $9,67
29 november 2022 $9,83 +2,40% 648.579 $9,60 $9,90 $9,51

Aandelen Global Medical REIT Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Global Medical REIT? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Global Medical REIT koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Global Medical REIT te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Global Medical REIT van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Global Medical REIT over de laatste 5 handelsdagen

Global Medical REIT aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Global Medical REIT koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Global Medical REIT nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Global Medical REIT

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Global Medical REIT koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Global Medical REIT in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Global Medical REIT. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Global Medical REIT.

Global Medical REIT aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Global Medical REIT: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Global Medical REIT Inc?

De CEO van Global Medical REIT Inc is Jeffrey Busch.

Wat is de actuele Global Medical REIT Inc aandelen koers?

Het Global Medical REIT Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $10,14, de hoogste koers was $10,23 en de laagste koers was $10,04. De slotkoers was $10,06 en is daarmee met 1,37% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Global Medical REIT Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Global Medical REIT Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Global Medical REIT Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Global Medical REIT Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Global Medical REIT Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Global Medical REIT Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Global Medical REIT Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Global Medical REIT Inc stijgen in 2022?

Gaat Global Medical REIT Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Global Medical REIT Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Global Medical REIT Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Global Medical REIT Inc aandelen kopen?

Global Medical REIT Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Global Medical REIT Inc aandelen kopen:

Andere aandelen