Global Blue Group Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Global Blue Group Holding AG bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Global Blue Group Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Global Blue Group Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Global Blue Group Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Global Blue Group Holding AG delen.

Global Blue Group Holding AG is gevestigd in in . Global Blue Group Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van Global Blue Group Holding AG.

Global Blue Group Holding AG

Aandelen Global Blue Group Holding kopen

Koop Global Blue Group Holding AG aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Global Blue Group Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Global Blue Group Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Global Blue Group Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Global Blue Group Holding.

Global Blue Group Holding koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $4,15 +2,47%
Handelsvolume 4.176
Openingskoers $4,05
Hoogste koers $4,15
Laagste koers $3,95
Koersbereik $0,20
Ticker GB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Global Blue Group Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Global Blue Group Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $4,15 +2,47% 4.176 $4,05 $4,15 $3,95
2 december 2022 $4,05 -4,71% 1.748 $4,25 $4,25 $4,05
1 december 2022 $4,23 -0,47% 8.745 $4,25 $4,25 $3,91
30 november 2022 $4,19 +2,95% 2.397 $4,07 $4,23 $4,04
29 november 2022 $3,77 -6,37% 2.963 $4,03 $4,04 $3,77

Aandelen Global Blue Group Holding AG koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Global Blue Group Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Global Blue Group Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Global Blue Group Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Global Blue Group Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Global Blue Group Holding over de laatste 5 handelsdagen

Global Blue Group Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Global Blue Group Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Global Blue Group Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Global Blue Group Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Global Blue Group Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Global Blue Group Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Global Blue Group Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Global Blue Group Holding.

Global Blue Group Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Global Blue Group Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Global Blue Group Holding AG?

De CEO van Global Blue Group Holding AG is .

Wat is de actuele Global Blue Group Holding AG aandelen koers?

Het Global Blue Group Holding AG-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $4,05, de hoogste koers was $4,15 en de laagste koers was $3,95. De slotkoers was $4,15 en is daarmee met 2,47% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Global Blue Group Holding AG kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Global Blue Group Holding AG te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Global Blue Group Holding AG te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Global Blue Group Holding AG wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Global Blue Group Holding AG koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Global Blue Group Holding AG ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Global Blue Group Holding AG? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Global Blue Group Holding AG stijgen in 2022?

Gaat Global Blue Group Holding AG volgend jaar in de prijs omhoog? Global Blue Group Holding AG is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Global Blue Group Holding AG en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Global Blue Group Holding AG aandelen kopen?

Global Blue Group Holding AG aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Global Blue Group Holding AG aandelen kopen:

Andere aandelen