Gilead Sciences Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Gilead Sciences, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Gilead Sciences, wat de huidige verwachtingen zijn van Gilead Sciencesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Gilead Sciences. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Gilead Sciences, Inc. delen.

Gilead Sciences, Inc. is gevestigd in Foster City in US. Gilead Sciences telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Daniel O'Day is de CEO van Gilead Sciences, Inc..

Gilead Sciences, Inc.

Aandelen Gilead Sciences kopen

Koop Gilead Sciences, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Gilead Sciences stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Gilead Sciences  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Gilead Sciences aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Gilead Sciences.

Gilead Sciences koers

Datum 9 december 2022
Slotkoers $87,97 -1,45%
Handelsvolume 8.276.293
Openingskoers $89,27
Hoogste koers $89,27
Laagste koers $87,79
Koersbereik $1,47
Ticker GILD
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Gilead Sciences koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Gilead Sciences over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
9 december 2022 $87,97 -1,45% 8.276.293 $89,27 $89,27 $87,79
8 december 2022 $89,47 +1,82% 6.392.403 $87,87 $89,61 $87,56
7 december 2022 $87,79 -0,27% 8.861.858 $88,03 $88,55 $87,37
6 december 2022 $87,96 -0,03% 6.760.661 $87,99 $88,67 $87,14
5 december 2022 $87,98 +0,16% 6.811.532 $87,84 $89,10 $87,47

Aandelen Gilead Sciences, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Gilead Sciences? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Gilead Sciences koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Gilead Sciences te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Gilead Sciences van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Gilead Sciences over de laatste 5 handelsdagen

Gilead Sciences aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Gilead Sciences koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Gilead Sciences nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Gilead Sciences

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Gilead Sciences koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Gilead Sciences in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Gilead Sciences. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Gilead Sciences.

Gilead Sciences aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Gilead Sciences: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Gilead Sciences, Inc.?

De CEO van Gilead Sciences, Inc. is Daniel O'Day.

Wat is de actuele Gilead Sciences, Inc. aandelen koers?

Het Gilead Sciences, Inc.-aandeel had op 09-12-2022 een openingskoers van $89,27, de hoogste koers was $89,27 en de laagste koers was $87,79. De slotkoers was $87,97 en is daarmee met 1,68% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Gilead Sciences, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Gilead Sciences, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Gilead Sciences, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Gilead Sciences, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Gilead Sciences, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Gilead Sciences, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Gilead Sciences, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Gilead Sciences, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Gilead Sciences, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Gilead Sciences, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Gilead Sciences, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Gilead Sciences, Inc. aandelen kopen?

Gilead Sciences, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Gilead Sciences, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen