GDL Fund Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel GDL Fund bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van GDL Fund, wat de huidige verwachtingen zijn van GDL Funden hoe de toekomst eruit zal zien voor GDL Fund. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over GDL Fund delen.

GDL Fund is gevestigd in Rye in US. GDL Fund telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van GDL Fund.

GDL Fund

Aandelen GDL Fund kopen

Koop GDL Fund aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de GDL Fund stock koers van de afgelopen periode. Aandeel GDL Fund  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de GDL Fund aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van GDL Fund.

GDL Fund koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $7,90 -0,13%
Handelsvolume 7.905
Openingskoers $7,91
Hoogste koers $7,93
Laagste koers $7,85
Koersbereik $0,08
Ticker GDL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de GDL Fund koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen GDL Fund over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $7,90 -0,13% 7.905 $7,91 $7,93 $7,85
28 september 2022 $7,89 +0,25% 12.701 $7,87 $7,90 $7,87
27 september 2022 $7,90 +0,77% 15.181 $7,84 $7,90 $7,80
26 september 2022 $7,86 +0,14% 18.129 $7,85 $7,89 $7,80
23 september 2022 $7,85 -2,00% 21.836 $8,01 $8,01 $7,85

Aandelen GDL Fund koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van GDL Fund? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de GDL Fund koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van GDL Fund te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van GDL Fund van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel GDL Fund over de laatste 5 handelsdagen

GDL Fund aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de GDL Fund koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende GDL Fund nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van GDL Fund

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun GDL Fund koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van GDL Fund in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor GDL Fund. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van GDL Fund.

GDL Fund aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

GDL Fund: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van GDL Fund?

De CEO van GDL Fund is .

Wat is de actuele GDL Fund aandelen koers?

Het GDL Fund-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $7,91, de hoogste koers was $7,93 en de laagste koers was $7,85. De slotkoers was $7,90 en is daarmee met 0,13% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om GDL Fund kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om GDL Fund te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van GDL Fund te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. GDL Fund wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de GDL Fund koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor GDL Fund ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van GDL Fund? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van GDL Fund stijgen in 2022?

Gaat GDL Fund volgend jaar in de prijs omhoog? GDL Fund is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van GDL Fund en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog GDL Fund aandelen kopen?

GDL Fund aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je GDL Fund aandelen kopen:

Andere aandelen