Gatos Silver Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Gatos Silver Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Gatos Silver, wat de huidige verwachtingen zijn van Gatos Silveren hoe de toekomst eruit zal zien voor Gatos Silver. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Gatos Silver Inc delen.

Gatos Silver Inc is gevestigd in in . Gatos Silver telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Gatos Silver Inc.

Gatos Silver Inc

Aandelen Gatos Silver kopen

Koop Gatos Silver Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Gatos Silver stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Gatos Silver  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Gatos Silver aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Gatos Silver.

Gatos Silver koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $2,59 +4,44%
Handelsvolume 235.933
Openingskoers $2,48
Hoogste koers $2,59
Laagste koers $2,40
Koersbereik $0,19
Ticker GATO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Gatos Silver koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Gatos Silver over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $2,59 +4,44% 235.933 $2,48 $2,59 $2,40
28 september 2022 $2,53 +7,20% 323.768 $2,36 $2,56 $2,35
27 september 2022 $2,33 0,00% 266.973 $2,33 $2,38 $2,30
26 september 2022 $2,23 -1,33% 452.579 $2,26 $2,43 $2,20
23 september 2022 $2,35 -3,29% 393.000 $2,43 $2,43 $2,29

Aandelen Gatos Silver Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Gatos Silver? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Gatos Silver koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Gatos Silver te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Gatos Silver van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Gatos Silver over de laatste 5 handelsdagen

Gatos Silver aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Gatos Silver koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Gatos Silver nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Gatos Silver

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Gatos Silver koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Gatos Silver in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Gatos Silver. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Gatos Silver.

Gatos Silver aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Gatos Silver: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Gatos Silver Inc?

De CEO van Gatos Silver Inc is .

Wat is de actuele Gatos Silver Inc aandelen koers?

Het Gatos Silver Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $2,48, de hoogste koers was $2,59 en de laagste koers was $2,40. De slotkoers was $2,59 en is daarmee met 2,37% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Gatos Silver Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Gatos Silver Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Gatos Silver Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Gatos Silver Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Gatos Silver Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Gatos Silver Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Gatos Silver Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Gatos Silver Inc stijgen in 2022?

Gaat Gatos Silver Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Gatos Silver Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Gatos Silver Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Gatos Silver Inc aandelen kopen?

Gatos Silver Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Gatos Silver Inc aandelen kopen:

Andere aandelen