FS KKR Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel FS KKR Capital Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van FS KKR Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van FS KKR Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor FS KKR Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over FS KKR Capital Corp delen.

FS KKR Capital Corp is gevestigd in Philadelphia in US. FS KKR Capital telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Michael Forman is de CEO van FS KKR Capital Corp.

FS KKR Capital Corp

Aandelen FS KKR Capital kopen

Koop FS KKR Capital Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de FS KKR Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel FS KKR Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de FS KKR Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van FS KKR Capital.

FS KKR Capital koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $18,25 -0,44%
Handelsvolume 1.114.925
Openingskoers $18,33
Hoogste koers $18,64
Laagste koers $18,09
Koersbereik $0,55
Ticker FSK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de FS KKR Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen FS KKR Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $18,25 -0,44% 1.114.925 $18,33 $18,64 $18,09
5 oktober 2022 $18,46 +0,54% 1.610.530 $18,36 $18,59 $18,04
4 oktober 2022 $18,63 +5,49% 2.562.563 $17,66 $18,66 $17,66
3 oktober 2022 $17,32 +0,93% 1.345.406 $17,16 $17,45 $16,74
29 september 2022 $16,83 -5,45% 2.488.164 $17,80 $17,83 $16,70

Aandelen FS KKR Capital Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van FS KKR Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de FS KKR Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van FS KKR Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van FS KKR Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel FS KKR Capital over de laatste 5 handelsdagen

FS KKR Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de FS KKR Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende FS KKR Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van FS KKR Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun FS KKR Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van FS KKR Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor FS KKR Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van FS KKR Capital.

FS KKR Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

FS KKR Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van FS KKR Capital Corp?

De CEO van FS KKR Capital Corp is Michael Forman.

Wat is de actuele FS KKR Capital Corp aandelen koers?

Het FS KKR Capital Corp-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $18,33, de hoogste koers was $18,64 en de laagste koers was $18,09. De slotkoers was $18,25 en is daarmee met 1,14% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om FS KKR Capital Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om FS KKR Capital Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van FS KKR Capital Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. FS KKR Capital Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de FS KKR Capital Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor FS KKR Capital Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van FS KKR Capital Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van FS KKR Capital Corp stijgen in 2022?

Gaat FS KKR Capital Corp volgend jaar in de prijs omhoog? FS KKR Capital Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van FS KKR Capital Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog FS KKR Capital Corp aandelen kopen?

FS KKR Capital Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je FS KKR Capital Corp aandelen kopen:

Andere aandelen