Fresh Del Monte Produce Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Fresh Del Monte Produce Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Fresh Del Monte Produce, wat de huidige verwachtingen zijn van Fresh Del Monte Produceen hoe de toekomst eruit zal zien voor Fresh Del Monte Produce. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Fresh Del Monte Produce Inc delen.

Fresh Del Monte Produce Inc is gevestigd in Coral Gables in US. Fresh Del Monte Produce telt momenteel 45.000 werknemers en is actief in de sector Agriculture, Forestry, Fishing and Hunting. Mohammad Abu-Ghazaleh is de CEO van Fresh Del Monte Produce Inc.

Fresh Del Monte Produce Inc

Aandelen Fresh Del Monte Produce kopen

Koop Fresh Del Monte Produce Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Fresh Del Monte Produce stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Fresh Del Monte Produce  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Fresh Del Monte Produce aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Fresh Del Monte Produce.

Fresh Del Monte Produce koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $26,94 -0,19%
Handelsvolume 153.387
Openingskoers $26,99
Hoogste koers $27,25
Laagste koers $26,79
Koersbereik $0,46
Ticker FDP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Fresh Del Monte Produce koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Fresh Del Monte Produce over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $26,94 -0,19% 153.387 $26,99 $27,25 $26,79
7 december 2022 $27,05 -0,48% 142.420 $27,18 $27,48 $26,91
6 december 2022 $27,10 -0,33% 165.465 $27,19 $27,55 $26,96
5 december 2022 $27,12 +0,56% 139.947 $26,97 $27,22 $26,77
2 december 2022 $27,21 +0,22% 117.759 $27,15 $27,52 $26,99

Aandelen Fresh Del Monte Produce Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Fresh Del Monte Produce? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Fresh Del Monte Produce koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Fresh Del Monte Produce te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Fresh Del Monte Produce van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Fresh Del Monte Produce over de laatste 5 handelsdagen

Fresh Del Monte Produce aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Fresh Del Monte Produce koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Fresh Del Monte Produce nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Fresh Del Monte Produce

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Fresh Del Monte Produce koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Fresh Del Monte Produce in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Fresh Del Monte Produce. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Fresh Del Monte Produce.

Fresh Del Monte Produce aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Fresh Del Monte Produce: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Fresh Del Monte Produce Inc?

De CEO van Fresh Del Monte Produce Inc is Mohammad Abu-Ghazaleh.

Wat is de actuele Fresh Del Monte Produce Inc aandelen koers?

Het Fresh Del Monte Produce Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $26,99, de hoogste koers was $27,25 en de laagste koers was $26,79. De slotkoers was $26,94 en is daarmee met 0,41% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Fresh Del Monte Produce Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Fresh Del Monte Produce Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Fresh Del Monte Produce Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Fresh Del Monte Produce Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Fresh Del Monte Produce Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Fresh Del Monte Produce Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Fresh Del Monte Produce Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Fresh Del Monte Produce Inc stijgen in 2022?

Gaat Fresh Del Monte Produce Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Fresh Del Monte Produce Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Fresh Del Monte Produce Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Fresh Del Monte Produce Inc aandelen kopen?

Fresh Del Monte Produce Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Fresh Del Monte Produce Inc aandelen kopen:

Andere aandelen